Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başvurular başladı

GENEL 23.05.2019 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3980+ kez okundu.
 

Başvurular başladı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenecek olan “Geleneksel Basın Ödülleri” yarışması başlıyor. Yılın En’lerinin seçileceği yarışma öncesi basın toplantısı düzenleyen AGC Başkanı Semra Şener, bu sene yapılan değişikliklerle yarışmanın 14 kategoride gerçekleşeceğini belirtti.

AYDIN- Her yıl geleneksel olarak Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Ödülleri yarışması bu sene de 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı’nda gerçekleşeceği cemiyet binasında düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Yarışmaya katılacakların başvurularını en geç 22 Haziran’a kadar yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan Şener, ‘Geleneksel Basın Ödülleri’ için başvuruların 22 Mayıs itibarıyla başladığını bildirdi. Konuşmasının başında valiliğin yayımladığı Resmi İlan Genelgesi için Vali Yavuz Selim Köşger’e desteklerinden dolayı teşekkür eden AGC Başkanı Semra Şener, “Resmi ilanların doğrudan alımla değil Basın İlan Kurumu üzerinden verilecek olması hem şeffaf olacak hem de son dönemlerde maddi açıdan daha da sıkıntıya düşen yerel gazetelere can suyu olacaktır. Bundan sonra doğrudan teminle ya da ihaleler bölünerek değil son derece kamuya şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek” dedi. ‘AGC Basın Ödülleri’nin her yıl geleneksel olarak verildiğini belirten Başkan Şener; “Bu yıl 14 kategoride 2018 ödüllerini vereceğiz. Yılın haberi, yılın haber fotoğrafı, yılın spor haberi, yılın spor fotoğrafı, yılın inceme araştırma haberi, yılın köşe yazısı, yılın röportajı, yılın görüntülü haberi, yılın sayfa tasarımı, yılın internet haber sitesi, yılın radyo programı, yılın TV programı, AGC Teşvik ödülü, AGC Özel Ödülü olmak üzere toplam 14 kategoriden ödül vereceğiz. Yarışma kapsamında oluşturulacak jürilerimizde ise 6 akademisyen ve 6 duayen gazetecimiz yer alacak. Başvurular bugün itibarıyla başlayacak. 22 Haziran tarihine kadar sürecek. Haksız rekabeti ortadan kaldırma adına isteyen herkes her kategoriden bir eserle katılabilecek” dedi. Yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını AGC’ye yapılabileceklerini belirten Başkan Şener, şöyle konuştu: “Söke’den yapılacak başvurular için Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanımız Sayın Ali Esmer’e, Nazilli’den yapılacak başvurular için Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanımız Sayın Metin Özden’e, Didim’den yapılacak başvurular için Didim Temsilcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ergun Korkmaz’a, Kuşadası’ndan yapılacak başvurular için Kuşadası Temsilcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mehmet Öztürk’e yapılabilecektir.”
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenecek olan “Geleneksel Basın Ödülleri” yarışması başlıyor. Yılın En’lerinin seçileceği yarışma öncesi basın toplantısı düzenleyen AGC Başkanı Semra Şener, bu sene yapılan değişikliklerle yarışmanın 14 kategoride gerçekleşeceğini belirtti.

AYDIN- Her yıl geleneksel olarak Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Ödülleri yarışması bu sene de 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı’nda gerçekleşeceği cemiyet binasında düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Yarışmaya katılacakların başvurularını en geç 22 Haziran’a kadar yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan Şener, ‘Geleneksel Basın Ödülleri’ için başvuruların 22 Mayıs itibarıyla başladığını bildirdi.

Konuşmasının başında valiliğin yayımladığı Resmi İlan Genelgesi için Vali Yavuz Selim Köşger’e desteklerinden dolayı teşekkür eden AGC Başkanı Semra Şener, “Resmi ilanların doğrudan alımla değil Basın İlan Kurumu üzerinden verilecek olması hem şeffaf olacak hem de son dönemlerde maddi açıdan daha da sıkıntıya düşen yerel gazetelere can suyu olacaktır. Bundan sonra doğrudan teminle ya da ihaleler bölünerek değil son derece kamuya şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek” dedi.

‘AGC Basın Ödülleri’nin her yıl geleneksel olarak verildiğini belirten Başkan Şener; “Bu yıl 14 kategoride 2018 ödüllerini vereceğiz. Yılın haberi, yılın haber fotoğrafı, yılın spor haberi, yılın spor fotoğrafı, yılın inceme araştırma haberi, yılın köşe yazısı, yılın röportajı, yılın görüntülü haberi, yılın sayfa tasarımı, yılın internet haber sitesi, yılın radyo programı, yılın TV programı, AGC Teşvik ödülü, AGC Özel Ödülü olmak üzere toplam 14 kategoriden ödül vereceğiz. Yarışma kapsamında oluşturulacak jürilerimizde ise 6 akademisyen ve 6 duayen gazetecimiz yer alacak. Başvurular bugün itibarıyla başlayacak. 22 Haziran tarihine kadar sürecek. Haksız rekabeti ortadan kaldırma adına isteyen herkes her kategoriden bir eserle katılabilecek” dedi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını AGC’ye yapılabileceklerini belirten Başkan Şener, şöyle konuştu:

“Söke’den yapılacak başvurular için Aydın Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanımız Sayın Ali Esmer’e, Nazilli’den yapılacak başvurular için Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şube Başkanımız Sayın Metin Özden’e, Didim’den yapılacak başvurular için Didim Temsilcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ergun Korkmaz’a, Kuşadası’ndan yapılacak başvurular için Kuşadası Temsilcimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mehmet Öztürk’e yapılabilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.