Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baştan Akın: Çerçioğlu, hizmete taş koydu

SİYASET 15.07.2017 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3988+ kez okundu.
 

Baştan Akın: Çerçioğlu, hizmete taş koydu

Germencik Belediyesi, Aydın Büyükşehir Meclisi toplantısında yapılan görüşmelerde Germencik Belediyesi sınırlarında bulunan muhtelif köylerdeki kadastro boşluklarının Büyükşehir Belediyesi’ne geçsin isteminin Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın yapacağı projelere engel olduğunu açıkladı.

AYDIN- Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ümmet Akın, şunları söyledi: “İlçemizde zamanında kadastro boşluğu olarak bulunan tescil harici araziler vardı. Katıldığımız Büyükşehir Meclisi Toplantısında, Özlem Çerçioğlu tarafından bu arazilerin Büyükşehir adına tescil edilmesi maddesi görüşüldü. Bizim projelerimizin olduğu bu yerlerin belediyemiz tarafından kullanılması için ihtisas komisyonuna itirazda bulunduk. Tescil ancak tapu kadastro tarafından ya da mahkemeler tarafından verilir. Aydın Büyükşehir Belediyesi, böyle bir yetkiye sahip değildir. Bu konuda gerekli itirazlarda bulunduk. Tasfiye listesinin içinde bulunan Kızılcapınar Mahallesi’nde 7 bin 700 m2’lik bir meydan vardı. Burada cem evi yapacaktık. Meclis toplantısında da Kzılcapınar’daki meydana cem evi yapacağız niye devralıyorsunuz dedik. Hiçbir cevap alamadık. Aydın Büyükşehir Belediyesi yine Germencik Belediyesi’nin yapacağı projelere taş koydu. Cem evi yapmamızı ve vatandaşlarımıza hizmet vermemizi engelledi. Cem evini kabul etmedi ve orası meydan olarak kalacak dedi. Bu konuda gerekli tüm işlemlerimizi başlatıyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmek ve projelerimize devam etmek için yargı çabamız devam edecek.”
Germencik Belediyesi, Aydın Büyükşehir Meclisi toplantısında yapılan görüşmelerde Germencik Belediyesi sınırlarında bulunan muhtelif köylerdeki kadastro boşluklarının Büyükşehir Belediyesi’ne geçsin isteminin Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın yapacağı projelere engel olduğunu açıkladı.

AYDIN- Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ümmet Akın, şunları söyledi:

“İlçemizde zamanında kadastro boşluğu olarak bulunan tescil harici araziler vardı. Katıldığımız Büyükşehir Meclisi Toplantısında, Özlem Çerçioğlu tarafından bu arazilerin Büyükşehir adına tescil edilmesi maddesi görüşüldü. Bizim projelerimizin olduğu bu yerlerin belediyemiz tarafından kullanılması için ihtisas komisyonuna itirazda bulunduk. Tescil ancak tapu kadastro tarafından ya da mahkemeler tarafından verilir. Aydın Büyükşehir Belediyesi, böyle bir yetkiye sahip değildir. Bu konuda gerekli itirazlarda bulunduk. Tasfiye listesinin içinde bulunan Kızılcapınar Mahallesi’nde 7 bin 700 m2’lik bir meydan vardı. Burada cem evi yapacaktık. Meclis toplantısında da Kzılcapınar’daki meydana cem evi yapacağız niye devralıyorsunuz dedik. Hiçbir cevap alamadık. Aydın Büyükşehir Belediyesi yine Germencik Belediyesi’nin yapacağı projelere taş koydu. Cem evi yapmamızı ve vatandaşlarımıza hizmet vermemizi engelledi. Cem evini kabul etmedi ve orası meydan olarak kalacak dedi. Bu konuda gerekli tüm işlemlerimizi başlatıyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmek ve projelerimize devam etmek için yargı çabamız devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.