Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başsavcı Alper’in cenazesi Söke’de defnedilecek

YAŞAM 10.05.2017 - 20:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3859+ kez okundu.
 

Başsavcı Alper’in cenazesi Söke’de defnedilecek

Denizli'de geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in (48) cenazesi Aydın’ın Söke ilçesi Caferli (Soğucak) köyünde defnedilecek.

AYDIN- Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in cenazesi yarın saat 09.30'da Denizli Adalet Sarayı önünde yapılacak resmi tören sonrasında, Aydın ili, Söke İlçesinde bulunan İlyasbey Camii’nde kılınacak olan ikindi namazına müteakip Aydın ili Söke ilçesi, Caferli (Soğucak) Köyünde defnedilecek. Makam Şoförü Muzaffer Akşehirli'nin cenazesi ise yarın Denizli Hilal Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Çakmak Mezarlığı'na defnedilecek. Bugün saat 9.00 sularında, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şoförü Muzaffer Akşehirli ile koruma polisi Ramazan Uğur’un içinde bulunduğu makam aracı, Uğur T.'nin kullandığı 64 DL 821 plakalı kamyon ile çarpışmıştı. Makam aracının hurdaya döndüğü kazada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetmiş, koruma polisi Ramazan Uğur da yaralı olarak kurtulmuştu.
Denizli'de geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in (48) cenazesi Aydın’ın Söke ilçesi Caferli (Soğucak) köyünde defnedilecek.

AYDIN- Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in cenazesi yarın saat 09.30'da Denizli Adalet Sarayı önünde yapılacak resmi tören sonrasında, Aydın ili, Söke İlçesinde bulunan İlyasbey Camii’nde kılınacak olan ikindi namazına müteakip Aydın ili Söke ilçesi, Caferli (Soğucak) Köyünde defnedilecek.

Makam Şoförü Muzaffer Akşehirli'nin cenazesi ise yarın Denizli Hilal Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Çakmak Mezarlığı'na defnedilecek.

Bugün saat 9.00 sularında, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şoförü Muzaffer Akşehirli ile koruma polisi Ramazan Uğur’un içinde bulunduğu makam aracı, Uğur T.'nin kullandığı 64 DL 821 plakalı kamyon ile çarpışmıştı. Makam aracının hurdaya döndüğü kazada Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli hayatını kaybetmiş, koruma polisi Ramazan Uğur da yaralı olarak kurtulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.