Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Basketbol Bölge Şampiyonası tamamlandı

SPOR 31.03.2018 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3001+ kez okundu.
 

Basketbol Bölge Şampiyonası tamamlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası Aydın Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

AYDIN- Bölge şampiyonasına Alanya Belediyespor, Manisa Kocatürk Koleji, Datça Belediyespor, 35 Albatros Spor ve Aydın’ı temsilen Nazilli Belediyespor olmak üzere beş takım katıldı. Altı gün boyunca devam eden müsabakaların ardından Bölge Şampiyonası’nı İzmir 35 Albatros Spor 1’inci, Manisa Kocatürk Koleji 2’nci olarak tamamlandı. Yarı Finallere Katılacaklar Müsabakaların sonunda şampiyon olan İzmir 35 Albatros Spor ve ikinci olan Manisa Kocatürk Koleji 10 – 13 Nisan 2018 tarihleri arasında Adana’da yapılacak yarı finallere katılma hakkı kazandı. U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası’nın ardından müsabakalara katılan sporculara Basketbol Federasyonu Başkanlığı tarafından başarı belgesi verildi. Takımlara başarı belgelerini Aydın Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ile TBF Gözlemcisi Emre Başa takdim etti. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bölge şampiyonası sonucunda yarı finale çıkmaya hak kazanan takımlara başarılar diledi.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası Aydın Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

AYDIN- Bölge şampiyonasına Alanya Belediyespor, Manisa Kocatürk Koleji, Datça Belediyespor, 35 Albatros Spor ve Aydın’ı temsilen Nazilli Belediyespor olmak üzere beş takım katıldı.

Altı gün boyunca devam eden müsabakaların ardından Bölge Şampiyonası’nı İzmir 35 Albatros Spor 1’inci, Manisa Kocatürk Koleji 2’nci olarak tamamlandı.

Yarı Finallere Katılacaklar

Müsabakaların sonunda şampiyon olan İzmir 35 Albatros Spor ve ikinci olan Manisa Kocatürk Koleji 10 – 13 Nisan 2018 tarihleri arasında Adana’da yapılacak yarı finallere katılma hakkı kazandı.

U15 Kızlar 2.Bölge Basketbol Şampiyonası’nın ardından müsabakalara katılan sporculara Basketbol Federasyonu Başkanlığı tarafından başarı belgesi verildi. Takımlara başarı belgelerini Aydın Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür ile TBF Gözlemcisi Emre Başa takdim etti.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bölge şampiyonası sonucunda yarı finale çıkmaya hak kazanan takımlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.