Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Başkanlık gelirse işsizlik patlar’

SİYASET 05.03.2017 - 13:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3142+ kez okundu.
 

‘Başkanlık gelirse işsizlik patlar’

Referandum çalışmaları kapsamında Denizli'de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, gündemdeki gelişmelere dair CHP Denizli İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yaptı.

AYDIN- Cankurtaran, Güney Afrika merkezli araştırma şirketi New World Wealth'in geçen yıl 6 bin Türk milyonerin Türkiye'yi terk ettiği iddiasını hatırlatarak, "Aynı yıl Türkiye'ye gelen yabancı sermaye bir önceki yıla göre yüzde 44 geriledi. Çünkü 2016 her açıdan baskıların arttığı bir yıl oldu. Bunun üstüne bir de başkanlık gelirse Türkiye'den çok büyük bir sermaye kaçışı olur ve işsizlik patlar. Çünkü ne olacağı belli olmayan sistemde sermaye durmaz" diye konuştu. "Gencini işsiz, yaşlısını iş aramak zorunda bırakanlar şimdi ülkenin tapusunu istiyor" diyen Cankurtaran, Çalışma Bakanlığı'nca başlatılan istihdam kampanyasına da, "Türkiye'de aylardan beri işsizlik konuşuluyor. Ancak Çalışma Bakanlığı'nın aklına referanduma günler kala mı bu kampanyayı başlatmak gelmiş. Bakanlığın yaptığına Anadolu'da 'Yatsından sonra atar nara, hoş geldin Bayram Ağa' derler" dedi. Cankurtaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hayır'cıları hedef alan açıklamaları ve AK Partili bakanların Almanya'da konuşturulmamalarına dair de değerlendirmelerde bulundu. AYDIN'DA BASIN TOPLANTISI CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın Aydın'da da basın toplantısı üdzenleyeceği ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacağı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Cankurtaran, 6 Mart Pazartesi günü saat 11.00'da CHP Aydın İl Başkanlığı'nda Aydın basınıyla buluşacak. Cankurtaran'ın ülke ve Aydın gündemiyne ilişkin açıklamalarda bulunacağı belirtildi.  
Referandum çalışmaları kapsamında Denizli'de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, gündemdeki gelişmelere dair CHP Denizli İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yaptı.

AYDIN- Cankurtaran, Güney Afrika merkezli araştırma şirketi New World Wealth'in geçen yıl 6 bin Türk milyonerin Türkiye'yi terk ettiği iddiasını hatırlatarak, "Aynı yıl Türkiye'ye gelen yabancı sermaye bir önceki yıla göre yüzde 44 geriledi. Çünkü 2016 her açıdan baskıların arttığı bir yıl oldu. Bunun üstüne bir de başkanlık gelirse Türkiye'den çok büyük bir sermaye kaçışı olur ve işsizlik patlar. Çünkü ne olacağı belli olmayan sistemde sermaye durmaz" diye konuştu.

"Gencini işsiz, yaşlısını iş aramak zorunda bırakanlar şimdi ülkenin tapusunu istiyor" diyen Cankurtaran, Çalışma Bakanlığı'nca başlatılan istihdam kampanyasına da, "Türkiye'de aylardan beri işsizlik konuşuluyor. Ancak Çalışma Bakanlığı'nın aklına referanduma günler kala mı bu kampanyayı başlatmak gelmiş. Bakanlığın yaptığına Anadolu'da 'Yatsından sonra atar nara, hoş geldin Bayram Ağa' derler" dedi. Cankurtaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hayır'cıları hedef alan açıklamaları ve AK Partili bakanların Almanya'da konuşturulmamalarına dair de değerlendirmelerde bulundu.

AYDIN'DA BASIN TOPLANTISI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran'ın Aydın'da da basın toplantısı üdzenleyeceği ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cankurtaran, 6 Mart Pazartesi günü saat 11.00'da CHP Aydın İl Başkanlığı'nda Aydın basınıyla buluşacak. Cankurtaran'ın ülke ve Aydın gündemiyne ilişkin açıklamalarda bulunacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.