Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanlardan Vali Köşger’e ziyaret

GÜNCEL 17.07.2017 - 17:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3861+ kez okundu.
 

Başkanlardan Vali Köşger’e ziyaret

Belediye Başkanları Toyran ve Kayalı’dan Aydın Valisi Köşger’e Ziyaret

AYDIN- Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın’ın yeni valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden Söke ve Kuşadası Belediye Başkanları ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ziyaretleri için teşekkür ederken, memnuniyetini dile getirdi.
Belediye Başkanları Toyran ve Kayalı’dan Aydın Valisi Köşger’e Ziyaret

AYDIN- Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın’ın yeni valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden Söke ve Kuşadası Belediye Başkanları ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ziyaretleri için teşekkür ederken, memnuniyetini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.