Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Tuncel’e pazaryerinde büyük ilgi

GÜNCEL 18.04.2019 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2917+ kez okundu.
 

Başkanı Tuncel’e pazaryerinde büyük ilgi

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ilk pazaryeri ziyaretini gerçekleştiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Sökelilerin tebrik ettiği Başkan Tuncel, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tuncel’e pazaryeri ziyaretinde Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun da eşlik etti. Halk ile el ele, yürek yüreğe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini her fırsatta belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Birlikte yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Her zaman halkın içinde olacağız ve halkımıza kapılarımız açık olacak. Söke’nin her bir ferdi artık benim ailem. Biz 120 Bin kişilik bir aileyiz. Yakın zamanda yönetim anlayışımızın farklılığı ortaya koyacağımız icraatlarımızla daha iyi anlaşılacak” dedi. Vatandaşların Başkanları Levent Tuncel’e sıcak ilgisi dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar Başkan Tuncel’le bol bol fotoğraf çektirdi.
31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında ilk pazaryeri ziyaretini gerçekleştiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Sökelilerin tebrik ettiği Başkan Tuncel, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tuncel’e pazaryeri ziyaretinde Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ile Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun da eşlik etti.

Halk ile el ele, yürek yüreğe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini her fırsatta belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Birlikte yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Her zaman halkın içinde olacağız ve halkımıza kapılarımız açık olacak. Söke’nin her bir ferdi artık benim ailem. Biz 120 Bin kişilik bir aileyiz. Yakın zamanda yönetim anlayışımızın farklılığı ortaya koyacağımız icraatlarımızla daha iyi anlaşılacak” dedi.

Vatandaşların Başkanları Levent Tuncel’e sıcak ilgisi dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar Başkan Tuncel’le bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.