Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Sarı: Millet İttifakı Türkiye’ye umut verdi

SİYASET 02.04.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4174+ kez okundu.
 

Başkanı Sarı: Millet İttifakı Türkiye’ye umut verdi

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, seçim değerlendirmesinde bulundu. İYİ Parti Aydın İl Binası’nda yapılan toplantıda Başkan Sarı, “ Millet İttifakı Türkiye’ye umut verdi. Aydın’da seçimlerin kesin galibiyiz” dedi.

AYDIN- Millet İttifakı olarak başlangıçta hedeflerinin 17 ilçe belediye başkanlığı olduğunu belirten Başkan Sarı, İYİ Parti ve CHP Teşkilatlarının bu hedef doğrultusunda azami gayret sarf ettiklerini ifade etti. Çalışmalarının sonuçlarını almanın keyfini yaşadıklarını dile getiren Başkan Sarı, ‘’Büyükşehir Başkanlığı ve 10 ilçe belediye başkanlığı ile Millet İttifakı olarak Aydın’da tartışmasız net başarımız, milletimiz tarafından sandıkta tescillenmiştir. Bu başarı, milletimize ve Aydın’ımız’a kutlu olsun’’ dedi. “İLÇELERİMİZİ DE 2024 YILINDA İYİ BELEDİYE YAPACAĞIZ’’ İYİ Parti olarak İncirliova’da Aytekin Kaya, Nazilli’de ise Kürşat Engin Özcan ile belediye başkanlığını kazanarak büyük bir başarı yakaladıklarını belirten Başkan Sarı, şunları söyledi: “Köşk ve Kuyucak ilçelerimizde ise, başkan adaylarımız ve teşkilatlarımızın tüm gayretlerine rağmen belediye başkanlığını kazanamadık. Ancak, milletimize söz veriyoruz, yarından itibaren bu iki ilçemiz dahil, tüm ilçelerimizde seçimlere hazırlanmaya başlayacak ve bu ilçelerimizi de 2024 yılında İYİ Belediye yapacağız. Aydın genelinde 17 ilçemize İYİ Parti olarak toplamda 53 belediye meclis üyeliği kazandık. Bu belediye meclis üyelerimizden 10’u ve 2 belediye başkanımızla 80 sandalyeli büyükşehir belediyesinde de 12 sayı ile yer bulma imkanı bulduk. Bu da İYİ Parti için başarıdır.’’ ‘’İNCİRLİOVA İÇİN İTİRAZLAR DEVAM EDİYOR’’ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Özlem Çerçioğlu’nu, Millet İttifakı’nın tüm belediye başkanlarını ve meclis üyelerini kutlayan Başkan Sarı, ‘’Seçilen adaylarımızın Aydın’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Millet İttifakı Aydın’da tüm Türkiye’ye umut ve ufuk, dünyaya da selam verircesine bir zafer kazanmıştır’’ şeklinde konuştu. İncirliova için itirazların devam ettiğini söyleyen Başkan Sarı, bu itirazlarla ilgili ilçe seçim kurullarına müracaatlar var. Buharkent’te de var. Bu itirazlar daha neticelenmedi. Oradaki seçim kurulunun cevabını bekliyoruz.’’ ‘’ZAFER MUTLULUĞUMUZ İÇİNDE BİR HAYAL KIRIKLIĞI’’ Başkan Sarı’dan sonra söz alan Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, 2 ilçeyi kaybettiklerini ama genel olarak amaçlarına ulaştıklarını belirtti. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na çok önemli bir katkı sağladığını kaydeden Adnan Sezgin, Millet İttifakı’nın da İYİ Parti’ye yararlı olduğunu söyledi. Millet İttifakı olarak hedeflerinin 17 ilçeyi, İYİ Parti olarak ise 5 ilçeyi kazanmak olduğunu söyleyen Adnan Sezgin, ‘’Şu anda 2 ilçeyi kazanmış olduğumuz kesin. 1 ilçe itiraz sürecinde ve 2 ilçeyi maalesef kaybettik. Genel bilanço itibariyle hedeflerimize ulaştık ama tabiatıyla kaybettiğimiz iki ilçeyi de inkar etmemiz mümkün değil. Zafer mutluluğumuz içinde bir hayal kırıklığı bunu da itiraf etmem gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, seçim değerlendirmesinde bulundu. İYİ Parti Aydın İl Binası’nda yapılan toplantıda Başkan Sarı, “ Millet İttifakı Türkiye’ye umut verdi. Aydın’da seçimlerin kesin galibiyiz” dedi.

AYDIN- Millet İttifakı olarak başlangıçta hedeflerinin 17 ilçe belediye başkanlığı olduğunu belirten Başkan Sarı, İYİ Parti ve CHP Teşkilatlarının bu hedef doğrultusunda azami gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Çalışmalarının sonuçlarını almanın keyfini yaşadıklarını dile getiren Başkan Sarı, ‘’Büyükşehir Başkanlığı ve 10 ilçe belediye başkanlığı ile Millet İttifakı olarak Aydın’da tartışmasız net başarımız, milletimiz tarafından sandıkta tescillenmiştir. Bu başarı, milletimize ve Aydın’ımız’a kutlu olsun’’ dedi.

İLÇELERİMİZİ DE 2024 YILINDA İYİ BELEDİYE YAPACAĞIZ’’

İYİ Parti olarak İncirliova’da Aytekin Kaya, Nazilli’de ise Kürşat Engin Özcan ile belediye başkanlığını kazanarak büyük bir başarı yakaladıklarını belirten Başkan Sarı, şunları söyledi:

“Köşk ve Kuyucak ilçelerimizde ise, başkan adaylarımız ve teşkilatlarımızın tüm gayretlerine rağmen belediye başkanlığını kazanamadık. Ancak, milletimize söz veriyoruz, yarından itibaren bu iki ilçemiz dahil, tüm ilçelerimizde seçimlere hazırlanmaya başlayacak ve bu ilçelerimizi de 2024 yılında İYİ Belediye yapacağız.

Aydın genelinde 17 ilçemize İYİ Parti olarak toplamda 53 belediye meclis üyeliği kazandık. Bu belediye meclis üyelerimizden 10’u ve 2 belediye başkanımızla 80 sandalyeli büyükşehir belediyesinde de 12 sayı ile yer bulma imkanı bulduk. Bu da İYİ Parti için başarıdır.’’

‘’İNCİRLİOVA İÇİN İTİRAZLAR DEVAM EDİYOR’’

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Özlem Çerçioğlu’nu, Millet İttifakı’nın tüm belediye başkanlarını ve meclis üyelerini kutlayan Başkan Sarı, ‘’Seçilen adaylarımızın Aydın’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Millet İttifakı Aydın’da tüm Türkiye’ye umut ve ufuk, dünyaya da selam verircesine bir zafer kazanmıştır’’ şeklinde konuştu.

İncirliova için itirazların devam ettiğini söyleyen Başkan Sarı, bu itirazlarla ilgili ilçe seçim kurullarına müracaatlar var. Buharkent’te de var. Bu itirazlar daha neticelenmedi. Oradaki seçim kurulunun cevabını bekliyoruz.’’

‘’ZAFER MUTLULUĞUMUZ İÇİNDE BİR HAYAL KIRIKLIĞI’’

Başkan Sarı’dan sonra söz alan Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, 2 ilçeyi kaybettiklerini ama genel olarak amaçlarına ulaştıklarını belirtti. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’na çok önemli bir katkı sağladığını kaydeden Adnan Sezgin, Millet İttifakı’nın da İYİ Parti’ye yararlı olduğunu söyledi.

Millet İttifakı olarak hedeflerinin 17 ilçeyi, İYİ Parti olarak ise 5 ilçeyi kazanmak olduğunu söyleyen Adnan Sezgin, ‘’Şu anda 2 ilçeyi kazanmış olduğumuz kesin. 1 ilçe itiraz sürecinde ve 2 ilçeyi maalesef kaybettik. Genel bilanço itibariyle hedeflerimize ulaştık ama tabiatıyla kaybettiğimiz iki ilçeyi de inkar etmemiz mümkün değil. Zafer mutluluğumuz içinde bir hayal kırıklığı bunu da itiraf etmem gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.