Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Öndeş Muhtarlar Gününü Kutladı

GÜNCEL 19.10.2020 - 23:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2341+ kez okundu.
 

Başkanı Öndeş Muhtarlar Gününü Kutladı

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Germencik Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katılan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş muhtarlar gününü kutladı.

GERMENCİK - Çelenk koyma töreninin ardından T.C. Germencik Belediyesi Şehit Komando Çavuş Serkan Özpınar Parkında muhtarlarla bir araya gelen Öndeş, talep ve önerilerini dinledi. Pandemi önlemleri altında gerçekleşen toplantıda muhtarları dinleyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş muhtarlar günü sebebiyle tüm muhtarlara plaket vererek, görevlerinde başarı diledi. MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ Muhtarlar Günü vesilesiyle açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fuat Öndeş, muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öndeş “Muhtarlarımızın demokrasimizde yeri oldukça önemli. Millet iradesinin bir sembolü olan muhtarlarımız belediyeler açısından büyük önem arz ediyor. Halka doğrudan temas eden bir kurumun temsilcileri olarak bizler için de en büyük yardımcılar. Hep söylediğim gibi her muhtar benim için birer başkan yardımcısı gibidir. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum.
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Germencik Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katılan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş muhtarlar gününü kutladı.

GERMENCİK - Çelenk koyma töreninin ardından T.C. Germencik Belediyesi Şehit Komando Çavuş Serkan Özpınar Parkında muhtarlarla bir araya gelen Öndeş, talep ve önerilerini dinledi. Pandemi önlemleri altında gerçekleşen toplantıda muhtarları dinleyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş muhtarlar günü sebebiyle tüm muhtarlara plaket vererek, görevlerinde başarı diledi.

MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCIMIZ

Muhtarlar Günü vesilesiyle açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fuat Öndeş, muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öndeş “Muhtarlarımızın demokrasimizde yeri oldukça önemli. Millet iradesinin bir sembolü olan muhtarlarımız belediyeler açısından büyük önem arz ediyor. Halka doğrudan temas eden bir kurumun temsilcileri olarak bizler için de en büyük yardımcılar. Hep söylediğim gibi her muhtar benim için birer başkan yardımcısı gibidir. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyor, 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.