Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkanı Kaya Çiftçiler Günü'nde çiftçilerle çilek topladı

SİYASET 15.05.2019 - 09:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4313+ kez okundu.
 

Başkanı Kaya Çiftçiler Günü'nde çiftçilerle çilek topladı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nde İncirliovalı çiftçileri ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Kaya, Erbeyli Mahallesi'nde çiçek yetiştiriciliği yapan Murat Çelik'i ve yevmiye ile çilek toplayan kadınları ziyaret etti. Başkan Kaya, burada çilek toplayan kadınlarla birlikte seraya girerek çilek topladı, traktör kullandı. Başkan Kaya, ziyaretinde bayramı, tatili olmayan, ülkesi için fedakarca çalışarak alın teriyle geçimini sağlamaya çalışan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladığını ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nde İncirliovalı çiftçileri ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Kaya, Erbeyli Mahallesi'nde çiçek yetiştiriciliği yapan Murat Çelik'i ve yevmiye ile çilek toplayan kadınları ziyaret etti.

Başkan Kaya, burada çilek toplayan kadınlarla birlikte seraya girerek çilek topladı, traktör kullandı.

Başkan Kaya, ziyaretinde bayramı, tatili olmayan, ülkesi için fedakarca çalışarak alın teriyle geçimini sağlamaya çalışan çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladığını ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.