Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Kale’den Kadınlar Günü mesajı

GÜNCEL 07.03.2017 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3561+ kez okundu.
 

Başkanı Kale’den Kadınlar Günü mesajı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

AYDIN- Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale, bayanlara birer adet çiçek takdim edip özel günlerini kutladı. Başkan Kale’nin bu nazik davranışından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden bayanlar, “Bizlere özel olduğumuzu htirdiğiniz için size teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verirken Başkan Kale de, “Bizi biz yapan siz kadınlarsınız. Sizin için ne yapsak azdır” şeklinde yanıt verdi. “KADINA YÖNELİK HER TÜRLÜ ŞİDDET SON BULMALI” Çiçek takdimi sonrası kısa bir basın açıklaması yapan Başkan Kale, kadınların toplumsal yaşamın her alanına dahil olması gerektiğini söyledi. Son yıllarda artan kadın cinayetlerinin yanı sıra kadına yönelik herhangi bir şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Başkan Kale, “Türk Milleti tarihi boyunca kadına büyük önem vermiştir. Kadınlar, bizlerin varoluş nedenidir. Toplumsal yaşamımızda kadınların daha fazla yer alması gerekmektedir. Bunun yanı sıra maalesef son yıllarda artan kadın cinayetleri ve kadına yönelik her türlü şiddet olayları bizleri derinden yaralamaktadır. Bunların son bulması için ciddi yaptırımlar içeren yasal önlemler alınması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta emekçi kadınlarımız olmak üzere tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe merkezinde kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti.

AYDIN- Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale, bayanlara birer adet çiçek takdim edip özel günlerini kutladı.

Başkan Kale’nin bu nazik davranışından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden bayanlar, “Bizlere özel olduğumuzu htirdiğiniz için size teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verirken Başkan Kale de, “Bizi biz yapan siz kadınlarsınız. Sizin için ne yapsak azdır” şeklinde yanıt verdi.

“KADINA YÖNELİK HER TÜRLÜ ŞİDDET SON BULMALI”

Çiçek takdimi sonrası kısa bir basın açıklaması yapan Başkan Kale, kadınların toplumsal yaşamın her alanına dahil olması gerektiğini söyledi. Son yıllarda artan kadın cinayetlerinin yanı sıra kadına yönelik herhangi bir şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Başkan Kale, “Türk Milleti tarihi boyunca kadına büyük önem vermiştir. Kadınlar, bizlerin varoluş nedenidir. Toplumsal yaşamımızda kadınların daha fazla yer alması gerekmektedir. Bunun yanı sıra maalesef son yıllarda artan kadın cinayetleri ve kadına yönelik her türlü şiddet olayları bizleri derinden yaralamaktadır. Bunların son bulması için ciddi yaptırımlar içeren yasal önlemler alınması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta emekçi kadınlarımız olmak üzere tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.