Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Kale, emekli öğretmenlere kahvaltı verdi

SİYASET 02.12.2018 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2944+ kez okundu.
 

Başkan Kale, emekli öğretmenlere kahvaltı verdi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki emekli öğretmenlerle Park İncirliova Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN- Programa katılan tüm öğretmenleri kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen Başkan Kale, kahvaltı öncesi yaptığı kısa konuşmasında, “Öncelikle davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Kutsal bir görevi üstlenen öğretmenlik mesleğinde emeklilik yoktur. Öğretmenlerimiz sadece memuriyetlerinde emekliye ayrılmışlardır. Onları bilgi birikim ve tecrübeleriyle geleceğimize ışık olmaya devam edeceklerdir. Hayatını öğrencilerine adamış siz değerli öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacısınız. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Kendilerine gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı büyük bir memnuniyet duyan öğretmenler, bugüne kadar hiçbir belediye başkanının böyle bir organizasyon düzenlemediğini ifade ederek Başkan Kale’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki emekli öğretmenlerle Park İncirliova Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN- Programa katılan tüm öğretmenleri kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen Başkan Kale, kahvaltı öncesi yaptığı kısa konuşmasında, “Öncelikle davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Kutsal bir görevi üstlenen öğretmenlik mesleğinde emeklilik yoktur. Öğretmenlerimiz sadece memuriyetlerinde emekliye ayrılmışlardır. Onları bilgi birikim ve tecrübeleriyle geleceğimize ışık olmaya devam edeceklerdir. Hayatını öğrencilerine adamış siz değerli öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacısınız. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kendilerine gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı büyük bir memnuniyet duyan öğretmenler, bugüne kadar hiçbir belediye başkanının böyle bir organizasyon düzenlemediğini ifade ederek Başkan Kale’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.