Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkanı Kale, Acarlar’da kreş yaptırıyor

GÜNCEL 15.10.2018 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2570+ kez okundu.
 

Başkanı Kale, Acarlar’da kreş yaptırıyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’nde yapımı devam eden kreş inşaatında incelemelerde bulundu.

AYDIN- Fen İşleri Müdürü Özlem Koyun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kale, “Türkiye’de bir ilki Acarlar Mahallemizde gerçekleştirdik. Kreşimiz inşallah yılsonu itibariyle tamamlanarak hizmete açılacaktır” dedi. KALE: SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan kreşin yaklaşık 750 bin TL’ye mal olacağını belirten Başkan Kale, “2014 yılında yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acarlar Mahallesi sakinlerimize verdiğimiz kreş sözünü yerine getirdik. Projemiz, Türkiye’de 24 saat hizmet verecek tek kreş olma özelliği de taşımaktadır. Kreşimiz tamamlandığında özellikle pazarcılıkla uğraşan vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla günün her saatinde çocuklarını kreşimize bırakarak işlerini takip edebilecektir. Böylece, geleceğimizin teminatı olan minik çocuklarımız modern kreşimizde büyüyecektir. Yaklaşık 40 çocuğumuza hizmet verecek olan kreşimiz inşallah yılsonu itibariyle tamamlanacaktır. Tesislerimiz mahallemize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Başkan Kale ile birlikte kreşte incelemelerde bulunan Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, “Allah sizden razı olsun Başkanım. Yıllardır ihtiyaç olan kreş problemine çözüm ürettiniz. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına size teşekkür ediyorum” dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’nde yapımı devam eden kreş inşaatında incelemelerde bulundu.

AYDIN- Fen İşleri Müdürü Özlem Koyun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kale, “Türkiye’de bir ilki Acarlar Mahallemizde gerçekleştirdik. Kreşimiz inşallah yılsonu itibariyle tamamlanarak hizmete açılacaktır” dedi.

KALE: SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan kreşin yaklaşık 750 bin TL’ye mal olacağını belirten Başkan Kale, “2014 yılında yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acarlar Mahallesi sakinlerimize verdiğimiz kreş sözünü yerine getirdik. Projemiz, Türkiye’de 24 saat hizmet verecek tek kreş olma özelliği de taşımaktadır. Kreşimiz tamamlandığında özellikle pazarcılıkla uğraşan vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla günün her saatinde çocuklarını kreşimize bırakarak işlerini takip edebilecektir. Böylece, geleceğimizin teminatı olan minik çocuklarımız modern kreşimizde büyüyecektir. Yaklaşık 40 çocuğumuza hizmet verecek olan kreşimiz inşallah yılsonu itibariyle tamamlanacaktır. Tesislerimiz mahallemize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Kale ile birlikte kreşte incelemelerde bulunan Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, “Allah sizden razı olsun Başkanım. Yıllardır ihtiyaç olan kreş problemine çözüm ürettiniz. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.