Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Atay 19 Mayıs'ı kutladı

GENEL 17.05.2019 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3064+ kez okundu.
 

Başkan Atay 19 Mayıs'ı kutladı

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 100. Yılı nedeniyle Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 100 yıl önce Bandırma vapuruyla Galata Rıhtımından ayrılırken tek güvencelerinin, işgale karşı istikrarla mücadele edecek olan Türk Ulusu olduğunu hatırlatan Başkan Atay kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Geleceğe güvenle bakabilmek için, bağımsız ve özgür bir millet olarak, geçmişte verilen mücadelelerin önemini en iyi şekilde anlatmalıyız. Türkiye’yi kurma sürecinde, yurdun dört bir yanını sarmış düşman askerleriyle mücadele eden cesur adam Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilerici, dinamik, çağdaş, yenilikçi, aydın siz değerli gençlere armağan etmiştir. Hiç şüphesiz ki gençlerimiz, dünyadaki ilerleme noktasında, ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en değerli mirastır. Türkiye Cumhuriyeti’nin mirasları olarak üzerinize düşen görev; bize emanet edilen bu topraklarda, tohum olan çağdaş fikirlerinizi korkusuzca yeşertmektir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları olan şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.’’
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 100. Yılı nedeniyle Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 100 yıl önce Bandırma vapuruyla Galata Rıhtımından ayrılırken tek güvencelerinin, işgale karşı istikrarla mücadele edecek olan Türk Ulusu olduğunu hatırlatan Başkan Atay kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Geleceğe güvenle bakabilmek için, bağımsız ve özgür bir millet olarak, geçmişte verilen mücadelelerin önemini en iyi şekilde anlatmalıyız. Türkiye’yi kurma sürecinde, yurdun dört bir yanını sarmış düşman askerleriyle mücadele eden cesur adam Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilerici, dinamik, çağdaş, yenilikçi, aydın siz değerli gençlere armağan etmiştir. Hiç şüphesiz ki gençlerimiz, dünyadaki ilerleme noktasında, ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en değerli mirastır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin mirasları olarak üzerinize düşen görev; bize emanet edilen bu topraklarda, tohum olan çağdaş fikirlerinizi korkusuzca yeşertmektir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın kahramanları olan şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.