Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkanı Alıcık Avukatlar Günü’nü kutladı

SİYASET 04.04.2018 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3751+ kez okundu.
 

Başkanı Alıcık Avukatlar Günü’nü kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında, bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanmasında avukatların büyük bir görev üstlendiğine dikkat çekerek, “Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından başında adaletin sağlanması gelmektedir” dedi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajında, şunları söyledi: “Bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanmasında avukatlarımıza büyük görevler düşmektedir. Avukatlarımız, hukuk devletinin ve adaletin yapı yaşları, toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından biridir. Türkiye’nin bir hukuk devleti olmasında ve bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında avukatlarımız önemli bir görev üstlenmektedir. Bu duygularla kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Alıcık mesajında, bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanmasında avukatların büyük bir görev üstlendiğine dikkat çekerek, “Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından başında adaletin sağlanması gelmektedir” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajında, şunları söyledi:

“Bireylerin hak ve özgürlüklerini kullanmasında avukatlarımıza büyük görevler düşmektedir. Avukatlarımız, hukuk devletinin ve adaletin yapı yaşları, toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından biridir.

Türkiye’nin bir hukuk devleti olmasında ve bireylerin hak ve özgürlüklerinin savunulmasında avukatlarımız önemli bir görev üstlenmektedir. Bu duygularla kamu vicdanının ve adaletin yerine getirilmesinde önemli bir görev üstlenen tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.