Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Zafer Savcı: Görevimin başındayım

SİYASET 29.09.2017 - 21:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3661+ kez okundu.
 

Başkan Zafer Savcı: Görevimin başındayım

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) tarafından istifasının istendiği öne sürülen Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, böyle bir konu olmadığını, görevinin başında olduğunu söyledi.

AYDIN- Başkan Savcı, hakkında, parti organları tarafından soruşturma başlatıldığı ve istifasının istendiği yolunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Evet doğru. Ankara’ya çağrıldım. Birkaç soru soruldu. Cevaplarını verdim, geldim” dedi. Kendisine “Ya istifa et, ya da biz seni görevden alırız” şeklinde bir teklif ya da baskı olmadığını belirten Başkan Savcı, “Genel Merkez beni Ankara’ya çağırdı. Birkaç soru soruldu. Ben de cevapladım. Ne istifam istendi, ne de görevden alınmam yönünde söz söylendi. Böyle bir şey yok. Ben görevimin başındayım” şeklinde konuştu. Öte yandan iddiaları sorduğumuz Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, konuyla ilgili yaptığımız görüşmede, “Bu konuyla ilgili benim şu anda bir açıklama yapmam uygun olmaz. Genel Merkezimizde konuyla ilgili yapacağım görüşmenin devamında sizi bilgilendiririm” dedi.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) tarafından istifasının istendiği öne sürülen Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, böyle bir konu olmadığını, görevinin başında olduğunu söyledi.

AYDIN- Başkan Savcı, hakkında, parti organları tarafından soruşturma başlatıldığı ve istifasının istendiği yolunda çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Evet doğru. Ankara’ya çağrıldım. Birkaç soru soruldu. Cevaplarını verdim, geldim” dedi. Kendisine “Ya istifa et, ya da biz seni görevden alırız” şeklinde bir teklif ya da baskı olmadığını belirten Başkan Savcı, “Genel Merkez beni Ankara’ya çağırdı. Birkaç soru soruldu. Ben de cevapladım. Ne istifam istendi, ne de görevden alınmam yönünde söz söylendi. Böyle bir şey yok. Ben görevimin başındayım” şeklinde konuştu.

Öte yandan iddiaları sorduğumuz Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de, konuyla ilgili yaptığımız görüşmede, “Bu konuyla ilgili benim şu anda bir açıklama yapmam uygun olmaz. Genel Merkezimizde konuyla ilgili yapacağım görüşmenin devamında sizi bilgilendiririm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.