Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Yenipazarlı adaylığını açıkladı

GÜNCEL 15.02.2020 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3292+ kez okundu.
 

Başkan Yenipazarlı adaylığını açıkladı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nin 23 Şubat’taki gerçekleştirilecek olan genel kurulunda mevcut Başkan H. Gürkan Yenipazarlı oda binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

AYDIN - Başkan Yenipazarlı konuşmasına başlarken, “Öncelikle 13. Dönem görev yapan yönetim kuruluna, genel merkez delegelerine, temsilcilik kurullarına ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı. İnşaat Mühendisleri Odası ana yönetmeliğinde odamızın amacı, “Halkın ve ülkenin yararı, mesleğin gelişmesi, meslek mensuplarının onur, hak yetki ve mesleki çıkarlarını korumak, geliştirmek amacı ile her türlü çalışmaları yapmaktır” olarak geçmektedir. Bu güne kadar bu amaca yönelik hizmet etmiş olan tüm yöneticilerimizi saygı ve sevgiyle anıyorum. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, adil, eşit yönetim, sorumluluk bilinci ve dürüstlük çerçevesinde çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Herhangi bir siyasi iradeye bağımlı olmadan, üyelerimizin haklarını ve şehrimizin menfaatleri için gereken her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz. Geniş katılımcı, bir yönetim anlayışı ile kamuda ve serbest piyasada çalışan arkadaşlarımızın sorunları ve ihtiyaçlarını karşılamak için odamızın imkânları ve yetkileri çerçevesinde elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Sorunları, meslektaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak, hayal ürünü olmayan gerçekçi, uygulanabilir yaklaşımlar dahilinde çözmeye çalışacağız. Sektörün tüm paydaşları arasında iletişim sağlayacak bir yönetim anlayışı ile yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek meslektaşlarımızı güncel tutmak, en önemli hedeflerimizden olacak. Her vatandaşımızın depreme dayanıklı güvenli yapılarda yaşamaya hakkı vardır. Bu anayasal bir hak olan yaşama hakkıdır. “AYDIN 1. DERECE DEPREM BÖLGESİNDE YER ALMAKTADIR” Bölgemizde deprem olacak mı sorusundan ziyade mevcut yapılarımız depreme ne kadar dayanıklı sorusunu sormamız gerekmektedir. Bizler inşaat mühendisleri olarak güvenli yapılar üretilmesi için bilim ve teknolojiyi kullanarak her türlü çalışmayı yapmaktayız. Depremler olmadan mesleğimizin öneminin anlaşılması gerekmektedir. Bölgemizdeki yerel yöneticiler ile bu konuda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu tekrar söylemek isteriz” dedi. Başkan Yenipazarlı sözlerinin sonunda, “Bu çerçevede odamızın katılımcı, çoğulcu ve dürüst yönetim anlayışı ile yönetmek üzere ekibimle beraber 14. Dönem genel kurulunda yönetime aday olduğumuzu açıklıyoruz” diyerek tamamladı. Yönetim Kurulu listesi Asil H. Gürkan Yenipazarlı-Murat Biçer-Selman Sağlam-Bülent Öz-Murat Serçin-Nalan Büyükkırlı-Serhat Oymak. Yönetim Kurulu Yedek Fusun Vapur Karasoy-Volkan Ayhan-A. Tamer Göer- Oban Olcum- H. Fatih Bayındır- Ramazan Aka-Tuğçe Soğancı.
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nin 23 Şubat’taki gerçekleştirilecek olan genel kurulunda mevcut Başkan H. Gürkan Yenipazarlı oda binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

AYDIN - Başkan Yenipazarlı konuşmasına başlarken, “Öncelikle 13. Dönem görev yapan yönetim kuruluna, genel merkez delegelerine, temsilcilik kurullarına ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

İnşaat Mühendisleri Odası ana yönetmeliğinde odamızın amacı, “Halkın ve ülkenin yararı, mesleğin gelişmesi, meslek mensuplarının onur, hak yetki ve mesleki çıkarlarını korumak, geliştirmek amacı ile her türlü çalışmaları yapmaktır” olarak geçmektedir. Bu güne kadar bu amaca yönelik hizmet etmiş olan tüm yöneticilerimizi saygı ve sevgiyle anıyorum. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, adil, eşit yönetim, sorumluluk bilinci ve dürüstlük çerçevesinde çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz.

Herhangi bir siyasi iradeye bağımlı olmadan, üyelerimizin haklarını ve şehrimizin menfaatleri için gereken her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz.

Geniş katılımcı, bir yönetim anlayışı ile kamuda ve serbest piyasada çalışan arkadaşlarımızın sorunları ve ihtiyaçlarını karşılamak için odamızın imkânları ve yetkileri çerçevesinde elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Sorunları, meslektaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak, hayal ürünü olmayan gerçekçi, uygulanabilir yaklaşımlar dahilinde çözmeye çalışacağız. Sektörün tüm paydaşları arasında iletişim sağlayacak bir yönetim anlayışı ile yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek meslektaşlarımızı güncel tutmak, en önemli hedeflerimizden olacak.

Her vatandaşımızın depreme dayanıklı güvenli yapılarda yaşamaya hakkı vardır. Bu anayasal bir hak olan yaşama hakkıdır.

“AYDIN 1. DERECE DEPREM BÖLGESİNDE YER ALMAKTADIR”

Bölgemizde deprem olacak mı sorusundan ziyade mevcut yapılarımız depreme ne kadar dayanıklı sorusunu sormamız gerekmektedir. Bizler inşaat mühendisleri olarak güvenli yapılar üretilmesi için bilim ve teknolojiyi kullanarak her türlü çalışmayı yapmaktayız. Depremler olmadan mesleğimizin öneminin anlaşılması gerekmektedir. Bölgemizdeki yerel yöneticiler ile bu konuda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu tekrar söylemek isteriz” dedi.

Başkan Yenipazarlı sözlerinin sonunda, “Bu çerçevede odamızın katılımcı, çoğulcu ve dürüst yönetim anlayışı ile yönetmek üzere ekibimle beraber 14. Dönem genel kurulunda yönetime aday olduğumuzu açıklıyoruz” diyerek tamamladı.

Yönetim Kurulu listesi Asil

H. Gürkan Yenipazarlı-Murat Biçer-Selman Sağlam-Bülent Öz-Murat Serçin-Nalan Büyükkırlı-Serhat Oymak.

Yönetim Kurulu Yedek

Fusun Vapur Karasoy-Volkan Ayhan-A. Tamer Göer- Oban Olcum- H. Fatih Bayındır- Ramazan Aka-Tuğçe Soğancı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.