Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Ünal vefat etti

GENEL 01.04.2019 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3356+ kez okundu.
 

Başkan Ünal vefat etti

Ege Bölgesi Aydınlılar Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Necati Ünal bu sabah hakkın rahmetine yürüdüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir tedavi gördüğü Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde kansere yenik düşen Aydın’lı başkan bugün yaşama yenik düştü.Hemşeri bilinciyle Aydın ve İzmir’de birçok etkin projeye imza atan Başkan Ünal, yaklaşık iki yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Uzun zamandır yatarak tedavi gördüğü Yeşilyurt Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde bu sabah itibariyle hayata gözlerini kapayan Başkan Necati Ünal’a Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.Necati Ünal’ın naşı yarın ( 2 Nisan Salı günü) öğlenamazına mütakip Buca Göksu Mahallesi'nden kalkacaktır.
Ege Bölgesi Aydınlılar Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Necati Ünal bu sabah hakkın rahmetine yürüdüğü bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir tedavi gördüğü Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde kansere yenik düşen Aydın’lı başkan bugün yaşama yenik düştü.Hemşeri bilinciyle Aydın ve İzmir’de birçok etkin projeye imza atan Başkan Ünal, yaklaşık iki yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu.

Uzun zamandır yatarak tedavi gördüğü Yeşilyurt Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde bu sabah itibariyle hayata gözlerini kapayan Başkan Necati Ünal’a Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.Necati Ünal’ın naşı yarın ( 2 Nisan Salı günü) öğlenamazına mütakip Buca Göksu Mahallesi'nden kalkacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.