Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel varsa, çözüm var

GÜNCEL 15.10.2020 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2501+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel varsa, çözüm var

Söke Belediyesi Başkan Tuncel’in talimatıyla Sepetçiler Bölgesinde temizlik çalışması yapıyor.

Söke Belediyesi Başkan Tuncel’in talimatıyla Sepetçiler Bölgesinde temizlik çalışması yapıyor. Başkan Tuncel, sepetçiler bölgesi için kesin çözüm arayışına başladıklarını belirtti. Söke Belediyesi Söke’nin kanayan yaralarından biri ve çevrede yaşayan vatandaşların yoğun olarak şikayet ettiği sepetçiler bölgesinde çalışma başlattı. Fevzipaşa Mahallesi’nden, Atatürk Mahallesi’ne uzanan Kızıl Kilise Deresi’nin, Atatürk Mahallesi’nde yer alan sepetçiler bölgesinde kalan kısmı Söke Belediyesi ekiplerince temizlenmeye başladı. Dere kenarında yaşayan ve yaşamlarını sepet, plaj şemsiyesi yaparak sürdüren vatandaşların, atıkları başta olmak üzere, dere içinde biriken atık malzemeler toplanırken; dere içerisinde su akışına engel olabilecek ağaç ve bitkilerin kesimleri de yapılıyor. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tuncel’i gören sokak sakinleri yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletti. “Köklü Çözüm Arayışı Başladı” Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ayrıca sepetçilik yapan roman vatandaşlar ile de bir araya geldi. Burada yıllardır yaşanan soruna köklü çözüm arayışı içinde olduklarını belirten Başkan Tuncel; vatandaşların taleplerini de dinledi. Başkan Tuncel el emeği ile ekmek paralarını kazanan roman vatandaşlardan köklü çözüm bulunana kadar çevreye daha duyarlı olmalarını da istedi. “Çözüm Yollarını Birlikte Bulmak Zorundayız” Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Arkadaşlarımız dere temizliği için canla başla çalışıyorlar. Çevrede yaşayan vatandaşlarımızın rahat etmeleri ve temiz bir çevre için gerekli bir iş. Biz bakmakla kalmıyoruz, yapıyoruz, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Burada ekmeklerini kazanan vatandaşlarımız da, bu mahallede yaşayan sakinlerde bizim vatandaşımız. Sorunlar için beklemek çözüm değil, çözüm yollarını birlikte aramak ve bulmak zorundayız” dedi.
Söke Belediyesi Başkan Tuncel’in talimatıyla Sepetçiler Bölgesinde temizlik çalışması yapıyor.

Söke Belediyesi Başkan Tuncel’in talimatıyla Sepetçiler Bölgesinde temizlik çalışması yapıyor.

Başkan Tuncel, sepetçiler bölgesi için kesin çözüm arayışına başladıklarını belirtti.

Söke Belediyesi Söke’nin kanayan yaralarından biri ve çevrede yaşayan vatandaşların yoğun olarak şikayet ettiği sepetçiler bölgesinde çalışma başlattı. Fevzipaşa Mahallesi’nden, Atatürk Mahallesi’ne uzanan Kızıl Kilise Deresi’nin, Atatürk Mahallesi’nde yer alan sepetçiler bölgesinde kalan kısmı Söke Belediyesi ekiplerince temizlenmeye başladı.

Dere kenarında yaşayan ve yaşamlarını sepet, plaj şemsiyesi yaparak sürdüren vatandaşların, atıkları başta olmak üzere, dere içinde biriken atık malzemeler toplanırken; dere içerisinde su akışına engel olabilecek ağaç ve bitkilerin kesimleri de yapılıyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tuncel’i gören sokak sakinleri yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletti.

“Köklü Çözüm Arayışı Başladı”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ayrıca sepetçilik yapan roman vatandaşlar ile de bir araya geldi. Burada yıllardır yaşanan soruna köklü çözüm arayışı içinde olduklarını belirten Başkan Tuncel; vatandaşların taleplerini de dinledi. Başkan Tuncel el emeği ile ekmek paralarını kazanan roman vatandaşlardan köklü çözüm bulunana kadar çevreye daha duyarlı olmalarını da istedi.

“Çözüm Yollarını Birlikte Bulmak Zorundayız”

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Arkadaşlarımız dere temizliği için canla başla çalışıyorlar. Çevrede yaşayan vatandaşlarımızın rahat etmeleri ve temiz bir çevre için gerekli bir iş. Biz bakmakla kalmıyoruz, yapıyoruz, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Burada ekmeklerini kazanan vatandaşlarımız da, bu mahallede yaşayan sakinlerde bizim vatandaşımız. Sorunlar için beklemek çözüm değil, çözüm yollarını birlikte aramak ve bulmak zorundayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.