Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Yerel Seçim Sonuçları
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel: Şiddet hoş görülmez

GÜNCEL 26.11.2020 - 14:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2669+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel: Şiddet hoş görülmez

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “hiçbir toplum ve kültür şiddeti hoş göremez, görmemeli” dedi.

SÖKE - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Tuncel mesajında, hiçbir toplum ve kültürün şiddeti hoş göremeyeceğini ve görmemesi gerektiğini vurguladı. İnsanların öncelikle tüm canlıların yaşam hakkı olduğu bilinç ve vicdani değerlerini taşıması gerektiğini dile getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “İnsana, canlıya, kadına şiddetin suç olduğunu herkesin haykırması, bireylerin yaşadıkları toplumlarda öncelikle insan haklarına saygılı olmaları gerekir. Şiddeti ve şiddet içeren tüm suçları bütün toplumlardan, kültürlerden silmemiz, daha küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aile içi hoşgörü ve sevgiyi öğretmemiz gerekir. Hiçbir toplum ve kültür şiddeti hoş göremez, görmemeli” dedi. Başkan Tuncel mesajında; “Kadınların şiddet ile mücadele etmek zorunda kalmadığı güzel yarınlara olan inancımla; kadınların haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumu bir kez daha vurgulamak isterim. Bu anlamda dünya üzerindeki tüm kadınların şiddete karşı mücadele ve dayanışma günü olan 25 Kasım’da; toplumsal yaşamın temel direği olan kadınlarımızın şiddet görmediği, öldürülmedikleri, ötekileştirilmedikleri günler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “hiçbir toplum ve kültür şiddeti hoş göremez, görmemeli” dedi.

SÖKE - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Tuncel mesajında, hiçbir toplum ve kültürün şiddeti hoş göremeyeceğini ve görmemesi gerektiğini vurguladı.

İnsanların öncelikle tüm canlıların yaşam hakkı olduğu bilinç ve vicdani değerlerini taşıması gerektiğini dile getiren Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “İnsana, canlıya, kadına şiddetin suç olduğunu herkesin haykırması, bireylerin yaşadıkları toplumlarda öncelikle insan haklarına saygılı olmaları gerekir. Şiddeti ve şiddet içeren tüm suçları bütün toplumlardan, kültürlerden silmemiz, daha küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aile içi hoşgörü ve sevgiyi öğretmemiz gerekir. Hiçbir toplum ve kültür şiddeti hoş göremez, görmemeli” dedi.

Başkan Tuncel mesajında; “Kadınların şiddet ile mücadele etmek zorunda kalmadığı güzel yarınlara olan inancımla; kadınların haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumu bir kez daha vurgulamak isterim. Bu anlamda dünya üzerindeki tüm kadınların şiddete karşı mücadele ve dayanışma günü olan 25 Kasım’da; toplumsal yaşamın temel direği olan kadınlarımızın şiddet görmediği, öldürülmedikleri, ötekileştirilmedikleri günler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.