Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel, Ramazan Bayramı’nı kutladı

SİYASET 03.06.2019 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2749+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN - Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün öne çıktığı günler olduğuna dikkat çeken Başkan Tuncel; birlik-beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, "Bayramları insanlık adına ulvi gördüğümüz değerlerin tekrar tekrar hatırlanması ve yaşanması anlamında bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramların heyecanı ve getirdiği güzel duyguları yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve tüm dünyaya barış, bereket ve sağlık dolu günler getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Güzel ve aydınlık günlere olan inancımla, Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN - Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün öne çıktığı günler olduğuna dikkat çeken Başkan Tuncel; birlik-beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, "Bayramları insanlık adına ulvi gördüğümüz değerlerin tekrar tekrar hatırlanması ve yaşanması anlamında bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramların heyecanı ve getirdiği güzel duyguları yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve tüm dünyaya barış, bereket ve sağlık dolu günler getirmesini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Güzel ve aydınlık günlere olan inancımla, Ramazan Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.