Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel ezber bozuyor

SİYASET 10.12.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2358+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel ezber bozuyor

Sazlı Ziyareti Yoğun Katılımla Halk Gününe Dönüştü

AYDIN - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in, mahalle ziyaretlerine Sazlı ile devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde mesaiye Söke’nin çeşitli mahallerinde başlamasıyla takdir toplayan Başkan Tuncel, içerisinde bu kez CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in de bulunduğu kalabalık bir kadroyla akşam gezilerine başladı. Sazlı Mahallesi’nde halkın geniş katılımıyla gerçekleşen toplantı, adeta halk gününe dönüşürken; Sazlı ziyaretinde Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Av. Hatice Kurban, Faik Polat, Mehmet Mert, Sedat Kaplan, Şabettin Kara, Mehmet Çetinkaya, Ersin Solmaz, Egemen Dalgıç bulundu. Sazlı Mahallesi Muhtar Vekili Aziz Kemer ve mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tuncel, toplantıda bulunan belediye daire amirlerine talimat vererek gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi. Sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözüm üretmek adına bu ziyaretlerin devam edeceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Gece gündüz ben ve arkadaşlarım halkımızın hizmetindeyiz. Akşam gezilerimize Sazlı mahallemizle başladık. Vatandaşlarımız her zaman halk ile el ele olan etkin bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşacaklar” dedi. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in çözüm odaklı gerçekleştirdiği toplantının kendilerini çok memnun ettiğini belirten Sazlı Mahallesi sakini vatandaşlar, Başkan Tuncel ve ekibine teşekkür etti.
Sazlı Ziyareti Yoğun Katılımla Halk Gününe Dönüştü

AYDIN - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in, mahalle ziyaretlerine Sazlı ile devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde mesaiye Söke’nin çeşitli mahallerinde başlamasıyla takdir toplayan Başkan Tuncel, içerisinde bu kez CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in de bulunduğu kalabalık bir kadroyla akşam gezilerine başladı.

Sazlı Mahallesi’nde halkın geniş katılımıyla gerçekleşen toplantı, adeta halk gününe dönüşürken; Sazlı ziyaretinde Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Av. Hatice Kurban, Faik Polat, Mehmet Mert, Sedat Kaplan, Şabettin Kara, Mehmet Çetinkaya, Ersin Solmaz, Egemen Dalgıç bulundu.

Sazlı Mahallesi Muhtar Vekili Aziz Kemer ve mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tuncel, toplantıda bulunan belediye daire amirlerine talimat vererek gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözüm üretmek adına bu ziyaretlerin devam edeceğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Gece gündüz ben ve arkadaşlarım halkımızın hizmetindeyiz. Akşam gezilerimize Sazlı mahallemizle başladık. Vatandaşlarımız her zaman halk ile el ele olan etkin bir belediyecilik anlayışı ile karşılaşacaklar” dedi.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in çözüm odaklı gerçekleştirdiği toplantının kendilerini çok memnun ettiğini belirten Sazlı Mahallesi sakini vatandaşlar, Başkan Tuncel ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.