Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Tuncel’den, Özlem Başkan’a teşekkür

GÜNCEL 02.06.2020 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3858+ kez okundu.
 

Başkan Tuncel’den, Özlem Başkan’a teşekkür

Başkan Tuncel; “Özlem Başkan ile El Ele Söke’mizi hasret duyduğu hizmete Kavuşturacağız”

SÖKE - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yeni görünümüne kavuşan Bayındır Caddesi’ni gezdi. Cadde üzerinde vatandaşları selamlayıp, sohbet eden Başkan Tuncel; yapılan yol çalışması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. “Bayındır Caddesi Söke’ye Yakıştı” Başkan Tuncel; “Bayındır Caddesi Söke’mize yakışan bir cadde oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, emeği geçmiş tüm Büyükşehir Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum. İnşallah Söke’de bütün cadde ve sokaklarımız Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla Söke’mize yakışır hale gelecek” dedi. “Büyükşehir İle El Ele Hizmetler Gelecek” Covid-19 pandemi süreci çok şeyi engelledi. İnşallah salgın yönetiminde normalleşme süreci ile birlikte bugünden itibaren yeni bir sürece başlıyoruz. Büyükşehir ile beraber Söke’nin ihtiyacı olan, hasret duyduğu birçok projeyi yapacağız. Özlem Çerçioğlu Başkanımız ile birlikte hasret duyulan projelere kavuşturacağız” dedi.
Başkan Tuncel; “Özlem Başkan ile El Ele Söke’mizi hasret duyduğu hizmete Kavuşturacağız”

SÖKE - Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yeni görünümüne kavuşan Bayındır Caddesi’ni gezdi. Cadde üzerinde vatandaşları selamlayıp, sohbet eden Başkan Tuncel; yapılan yol çalışması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

“Bayındır Caddesi Söke’ye Yakıştı”

Başkan Tuncel; “Bayındır Caddesi Söke’mize yakışan bir cadde oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, emeği geçmiş tüm Büyükşehir Belediyesi personeline çok teşekkür ediyorum. İnşallah Söke’de bütün cadde ve sokaklarımız Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarıyla Söke’mize yakışır hale gelecek” dedi.

“Büyükşehir İle El Ele Hizmetler Gelecek”

Covid-19 pandemi süreci çok şeyi engelledi. İnşallah salgın yönetiminde normalleşme süreci ile birlikte bugünden itibaren yeni bir sürece başlıyoruz. Büyükşehir ile beraber Söke’nin ihtiyacı olan, hasret duyduğu birçok projeyi yapacağız. Özlem Çerçioğlu Başkanımız ile birlikte hasret duyulan projelere kavuşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.