Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran’dan AYESOB’ye ziyaret

GÜNCEL 18.07.2017 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3713+ kez okundu.
 

Başkan Toyran’dan AYESOB’ye ziyaret

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı ziyaret etti.

AYDIN- Söke’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile adından söz ettiren ve esnafların her zaman yanında olduğunu htiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı ziyaret etti. Bu ziyarette Başkan Toyran’ı, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı ve AYESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tokmakoğlu yalnız bırakmazken; ziyarette AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan da bulundu. Aydın ve Söke başta olmak üzere bölge sorunlarının konuşulduğu ziyarette, esnafların yaşadığı sıkıntılar da gündeme geldi. AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan’a çalışmalarında başarılar dileyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Selahattin Çetindoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Aydın Esnaf Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı ziyaret etti.

AYDIN- Söke’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile adından söz ettiren ve esnafların her zaman yanında olduğunu htiren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan’ı ziyaret etti. Bu ziyarette Başkan Toyran’ı, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı ve AYESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tokmakoğlu yalnız bırakmazken; ziyarette AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan da bulundu.

Aydın ve Söke başta olmak üzere bölge sorunlarının konuşulduğu ziyarette, esnafların yaşadığı sıkıntılar da gündeme geldi. AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan’a çalışmalarında başarılar dileyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Selahattin Çetindoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.