Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran, yaşlı kadına yardım eli uzattı

YAŞAM 05.11.2015 - 17:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2671+ kez okundu.
 

Başkan Toyran, yaşlı kadına yardım eli uzattı

Geçtiğimiz günlerde Savuca Mahallesi’nde meydana gelen sel ve taşkın olayından en fazla etkilenenlerden biri olan Zenife Yıldız’a, Başkan Toyran elini uzattı.

Savuca Mahallesi’nde yaşanan felakette Zenife Yıldız’ın evini su basmış, tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. Daha önce felaket sonrasında Savuca Beldesi’nde yaptığı inceleme gezisinde Zenife Yıldız’ın evini ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Zenife Yıldız’a verdiği yardım sözünü yerine getirdi. Söke Belediyesi ekiplerince 2 adet çekyat, bir adet buzdolabı, bir adet halı ve bir adet sehpadan oluşan ev eşyaları Savuca Mahallesi’nde yaşayan Zenife Yıldız’ın evine ulaştırıldı.  84 yaşındaki Zenife Yıldız’ın mutluluğu gözyaşlarına dönerken, “Allah Razı Olsun” cümlesi dilinden düşmedi; Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkürlerini iletti.
Geçtiğimiz günlerde Savuca Mahallesi’nde meydana gelen sel ve taşkın olayından en fazla etkilenenlerden biri olan Zenife Yıldız’a, Başkan Toyran elini uzattı.

Savuca Mahallesi’nde yaşanan felakette Zenife Yıldız’ın evini su basmış, tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. Daha önce felaket sonrasında Savuca Beldesi’nde yaptığı inceleme gezisinde Zenife Yıldız’ın evini ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Zenife Yıldız’a verdiği yardım sözünü yerine getirdi. Söke Belediyesi ekiplerince 2 adet çekyat, bir adet buzdolabı, bir adet halı ve bir adet sehpadan oluşan ev eşyaları Savuca Mahallesi’nde yaşayan Zenife Yıldız’ın evine ulaştırıldı.

 84 yaşındaki Zenife Yıldız’ın mutluluğu gözyaşlarına dönerken, “Allah Razı Olsun” cümlesi dilinden düşmedi; Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.