Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran, Sümbül Teyzeyi sevindirdi

EKONOMİ 10.08.2016 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2674+ kez okundu.
 

Başkan Toyran, Sümbül Teyzeyi sevindirdi

Söke’nin Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden Sümbüle Başarı’ya, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yardım elini uzattı, bir yüz daha güldürdü.

AYDIN- Elden gelen imkanlar ölçüsünde kimsesizlere, maddi durumu yetersiz vatandaşlara ve engellilere destek elini uzatan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, bir kişinin daha yüzünü güldürdü. Sosyal Belediyecilik uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Toyran, bu kez Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden 65 yaşındaki Sümbüle Başarı’ya tekerlekli sandalye hediye ederek mutu etti. Söke Belediyesi Semt Evleri Sorumlusu Nimet İncedal beraberinde Mahalle Muhtarı Mehmet Arı ile birlikte ziyaret ettikleri Sümbüle Başarı’ya, Başkan Toyran’ın selamı ile birlikte tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler. 65yaşındaki Sümbüle Başarı’nın yüzündeki mutluluk görülmeye değerken, Başkan Toyran’a çok teşekkür ettiğini dile getirdi.
Söke’nin Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden Sümbüle Başarı’ya, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yardım elini uzattı, bir yüz daha güldürdü.

AYDIN- Elden gelen imkanlar ölçüsünde kimsesizlere, maddi durumu yetersiz vatandaşlara ve engellilere destek elini uzatan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, bir kişinin daha yüzünü güldürdü. Sosyal Belediyecilik uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Toyran, bu kez Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden 65 yaşındaki Sümbüle Başarı’ya tekerlekli sandalye hediye ederek mutu etti. Söke Belediyesi Semt Evleri Sorumlusu Nimet İncedal beraberinde Mahalle Muhtarı Mehmet Arı ile birlikte ziyaret ettikleri Sümbüle Başarı’ya, Başkan Toyran’ın selamı ile birlikte tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler.

65yaşındaki Sümbüle Başarı’nın yüzündeki mutluluk görülmeye değerken, Başkan Toyran’a çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.