Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran halkın içinde

GÜNCEL 07.02.2017 - 16:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3768+ kez okundu.
 

Başkan Toyran halkın içinde

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Halkın İçinde Olduğunu Her Fırsatta Htiriyor

AYDIN- Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, her fırsatta halk ile buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Toyran’ın rotası bu kez merkez çarşı esnafı oldu. Sarçalar Caddesi, İstasyon Caddesi ve Basmacılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan, esnafla sohbet etti. Başkan Toyran, sorun, talep ve şikayetlerini dinledi. Bulduğu her fırsatta vaktini toplumun her kesiminden vatandaşlar ile bir arada geçirmeyi seven Başkan Toyran, vatandaşlarla sohbet edip, fikir alışverişinde bulunuyor. Esnaf Başkan Toyran’ın kendilerine karşı samimi ve içten tutumu karşısında memnuniyetlerini dile getirirlerken, “Başkanımızın halkın içinde oluşu, sorunlarımızı birebir dinlemesi, ortak çözüm arayışı bizleri çok mutlu ediyor. Belediyemizin çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Ziyaretlerin plansız ve çat kapı olması bizleri daha da mutlu ediyor. Başkan Süleyman Toyran, içimizden biri olduğunu her fırsatta bizlere htiriyor” dediler.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Halkın İçinde Olduğunu Her Fırsatta Htiriyor

AYDIN- Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, her fırsatta halk ile buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Toyran’ın rotası bu kez merkez çarşı esnafı oldu. Sarçalar Caddesi, İstasyon Caddesi ve Basmacılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan, esnafla sohbet etti. Başkan Toyran, sorun, talep ve şikayetlerini dinledi.

Bulduğu her fırsatta vaktini toplumun her kesiminden vatandaşlar ile bir arada geçirmeyi seven Başkan Toyran, vatandaşlarla sohbet edip, fikir alışverişinde bulunuyor.

Esnaf Başkan Toyran’ın kendilerine karşı samimi ve içten tutumu karşısında memnuniyetlerini dile getirirlerken, “Başkanımızın halkın içinde oluşu, sorunlarımızı birebir dinlemesi, ortak çözüm arayışı bizleri çok mutlu ediyor. Belediyemizin çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Ziyaretlerin plansız ve çat kapı olması bizleri daha da mutlu ediyor. Başkan Süleyman Toyran, içimizden biri olduğunu her fırsatta bizlere htiriyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.