Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran, günü Yenidoğan’da başladı

GÜNCEL 01.03.2017 - 20:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2855+ kez okundu.
 

Başkan Toyran, günü Yenidoğan’da başladı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nde başladı.

AYDIN- Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nin kursiyer kadınları ile bir araya gelen Başkan Toyran, toplumsal yaşamın temel direği olan kadınların sorun ve taleplerini dinledi. Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nde kadınlarla birlikte kahvaltı yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi, Yenidoğan Mahallesi’ne büyük bir park kazandırdıklarını söyledi. Yenidoğan’ın altyapısının olmayışı nedeniyle özellikle yol yapımı gibi çalışmalara Yenidoğan’da ağırlık veremediklerini belirten Başkan Toyran, “Büyükşehir’in altyapı ile ilgili çalışmalarının başlayacağını biliyoruz. Bu çalışmanın olmasıyla biz de sorumluluk bölgemizdeki başta yol yenilemeleri gibi hizmeti verebileceğiz” dedi. Vatandaşların kendisine ulaşmada sıkıntı yaşamadıklarını düşündüğünü belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Kapımız herkese açık. Halkımız, gerek halk günleri, gerekse semt evlerimiz aracılığı ile bizlere çok rahat ulaşabiliyor. Halkın içinde bir yönetim anlayışımız var ve bu hep böyle olacak” dedi. Güne Belediye Başkanı ile başlamaktan, birebir sorun ve taleplerini iletebiliyor olmaktan memnun olduklarını dile getiren Yenidoğanlı kadınlar, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, güne Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nde başladı.

AYDIN- Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nin kursiyer kadınları ile bir araya gelen Başkan Toyran, toplumsal yaşamın temel direği olan kadınların sorun ve taleplerini dinledi.

Yenidoğan Mahallesi Semt Evi’nde kadınlarla birlikte kahvaltı yapan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi, Yenidoğan Mahallesi’ne büyük bir park kazandırdıklarını söyledi. Yenidoğan’ın altyapısının olmayışı nedeniyle özellikle yol yapımı gibi çalışmalara Yenidoğan’da ağırlık veremediklerini belirten Başkan Toyran, “Büyükşehir’in altyapı ile ilgili çalışmalarının başlayacağını biliyoruz. Bu çalışmanın olmasıyla biz de sorumluluk bölgemizdeki başta yol yenilemeleri gibi hizmeti verebileceğiz” dedi.

Vatandaşların kendisine ulaşmada sıkıntı yaşamadıklarını düşündüğünü belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Kapımız herkese açık. Halkımız, gerek halk günleri, gerekse semt evlerimiz aracılığı ile bizlere çok rahat ulaşabiliyor. Halkın içinde bir yönetim anlayışımız var ve bu hep böyle olacak” dedi.

Güne Belediye Başkanı ile başlamaktan, birebir sorun ve taleplerini iletebiliyor olmaktan memnun olduklarını dile getiren Yenidoğanlı kadınlar, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.