Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

SİYASET 27.10.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1819+ kez okundu.
 

Başkan Toyran, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Toyran, mesajında, “Cumhuriyetimizin 94. yılının gurur ve heyecanını yaşıyor, coşkuyla kutluyor; Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Bize bağımsızlık ve egemenliği getiren Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Başkan Toyran, mesajında, “Cumhuriyetimizin 94. yılının gurur ve heyecanını yaşıyor, coşkuyla kutluyor; Cumhuriyetin kazanımlarına, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.

Bize bağımsızlık ve egemenliği getiren Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.