Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Toyran, Çocuk Meclisi’ne konuk oldu

GÜNCEL 19.01.2017 - 22:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3804+ kez okundu.
 

Başkan Toyran, Çocuk Meclisi’ne konuk oldu

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yerel yönetimin bir parçası olan Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi’ne konuk oldu.

AYDIN- Çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayan Başkan Toyran, geleceğin teminatı çocukların taleplerini dinledi. Geçtiğimiz günlerde Başkan ve Yürütme Kurulu’nu belirleyen Söke Kent Konseyi’nin minikleri, çalışmalarına hız verdi. İlk etkinliklerinde sokak kedileri için evler yapma kararı alan Söke Çocuk Meclisi’nin Yürütme Kurulu toplantısına, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran konuk oldu. Kent Söke Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan’ın da bulunduğu bu buluşmada, Başkan Toyran ve çocuklar arasındaki sohbet görülmeye değerdi. Çocuk Meclisi Başkanı Öykü İşler başta olmak üzere yürütme kurulunda yer alan çocuklar, Başkan Toyran ile keyifli bir zaman geçirdi. Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi’nde yer alarak şimdiden kent yönetiminde söz sahibi olan Sökeli çocukların taleplerini de dinlemeyi ihmal etmeye Başkan Toyran, “Çocuklarımız elbette bizler için çok değerli. Bizler onların gelecekleri için çaba harcarken, onların da şimdiden Kent Konseyi gibi bir örgütlenme içinde olmaları ve söz sahibi olarak çocuklar adına kararlar alabilmeleri çok güzel. Her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yerel yönetimin bir parçası olan Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi’ne konuk oldu.

AYDIN- Çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayan Başkan Toyran, geleceğin teminatı çocukların taleplerini dinledi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan ve Yürütme Kurulu’nu belirleyen Söke Kent Konseyi’nin minikleri, çalışmalarına hız verdi. İlk etkinliklerinde sokak kedileri için evler yapma kararı alan Söke Çocuk Meclisi’nin Yürütme Kurulu toplantısına, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran konuk oldu. Kent Söke Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan’ın da bulunduğu bu buluşmada, Başkan Toyran ve çocuklar arasındaki sohbet görülmeye değerdi. Çocuk Meclisi Başkanı Öykü İşler başta olmak üzere yürütme kurulunda yer alan çocuklar, Başkan Toyran ile keyifli bir zaman geçirdi.

Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi’nde yer alarak şimdiden kent yönetiminde söz sahibi olan Sökeli çocukların taleplerini de dinlemeyi ihmal etmeye Başkan Toyran, “Çocuklarımız elbette bizler için çok değerli. Bizler onların gelecekleri için çaba harcarken, onların da şimdiden Kent Konseyi gibi bir örgütlenme içinde olmaları ve söz sahibi olarak çocuklar adına kararlar alabilmeleri çok güzel. Her zaman yanlarında ve destekçileri olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.