Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Tilki: Rezil, rüsva oldular

SİYASET 15.05.2019 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2875+ kez okundu.
 

Başkan Tilki: Rezil, rüsva oldular

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Erkan Karaarslan’ın, ‘Çerçioğlu ve İmamoğlu hakkında” yalancı şahitlik teklif edildiğini açıklaması üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

AYDIN- Basında yer alan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik kurulmaya çalışılan kumpasın çok açık ve net bir şekilde seçim hezimetlerinin intikamı anlamına geldiğini savunan Başkan Tilki, bir şahsın avukatmış gibi bir tutuklu ile görüşebilmesine, hatta hukuku ve kanunları hiçe sayıp kumpas kurması karşılığında beraat teklif edebilmesine şu sözlerle tepki gösterdi: ‘’Bu şahsın arkasında kimler vardır? Bu şahıs kimler için böyle bir tezgâh planlamıştır? Bunlar derhal açıklık kazanması gereken sorulardır. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilmiş Sayın Özlem Çerçioğlu’na yönelik yapılan bu kumpas bozulmuş, bu kumpastan medet umanlar halk nazarında rezil, rüsva olmuştur. Bizlerde Cumhuriyet Halk Partili Gençler olarak bu ve türevi saldırılar karşısında göğsümüzü siper edip, mücadelemizi sürdürecek ve Başkanımıza her daim sahip çıkacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Özlem Çerçioğlu, Mustafa Kemal’in bir askeri ve gerçek bir Cumhuriyet kadınıdır. Unutmayın, bir gün ayaklar aldığınıza aldığınız hukuk ve adalet sizlere de lazım olacaktır.’’
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Erkan Karaarslan’ın, ‘Çerçioğlu ve İmamoğlu hakkında” yalancı şahitlik teklif edildiğini açıklaması üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

AYDIN- Basında yer alan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik kurulmaya çalışılan kumpasın çok açık ve net bir şekilde seçim hezimetlerinin intikamı anlamına geldiğini savunan Başkan Tilki, bir şahsın avukatmış gibi bir tutuklu ile görüşebilmesine, hatta hukuku ve kanunları hiçe sayıp kumpas kurması karşılığında beraat teklif edebilmesine şu sözlerle tepki gösterdi:

‘’Bu şahsın arkasında kimler vardır? Bu şahıs kimler için böyle bir tezgâh planlamıştır? Bunlar derhal açıklık kazanması gereken sorulardır. Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçilmiş Sayın Özlem Çerçioğlu’na yönelik yapılan bu kumpas bozulmuş, bu kumpastan medet umanlar halk nazarında rezil, rüsva olmuştur.

Bizlerde Cumhuriyet Halk Partili Gençler olarak bu ve türevi saldırılar karşısında göğsümüzü siper edip, mücadelemizi sürdürecek ve Başkanımıza her daim sahip çıkacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Özlem Çerçioğlu, Mustafa Kemal’in bir askeri ve gerçek bir Cumhuriyet kadınıdır. Unutmayın, bir gün ayaklar aldığınıza aldığınız hukuk ve adalet sizlere de lazım olacaktır.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.