Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Tilki: ‘Bu yasak halka karşı ihanettir’

SİYASET 27.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2008+ kez okundu.
 

Başkan Tilki: ‘Bu yasak halka karşı ihanettir’

Aydın Valiliği’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA Ekipleri’nin evde sağlık hizmetlerini yasaklaması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Gençlik Örgütleri Başkanı Yılmaz Tilki, yaptığı açıklamada bu yasağı halka ihanet olarak değerlendirdi.

AYDIN- Aydin Büyükşehir Belediyesi AYBA Ekipleri’nin evde sağlık hizmetlerini yasaklayan zihniyetin faşist bir zihniyet olduğunu söyleyen Başkan Tilki, ‘’Halka hizmet ilkesi benimsemiş, önce halk diyen bir belediye başkanının halka ulaşımını, dokunmasını engellemek tamamen hizmetin önünü kesmektir’’ dedi. ‘’Devlet ve belediyeler, halkın refahı huzuru içerisinde çalışırken bu yasak, halka karşı ihanettir’’ diyen Yılmaz Tilki, sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bu mağduriyetten doğacak sorumluluk ise tamamen Valiliğe ve sağlık müdürlüğüne aittir. Hizmet halka olduktan sonra siyasi güçleri devreye sokan zihniyeti kınıyorum. Özlem Çerçioğlu Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı olarak Aydın'ın ve Aydınlının gurur kaynağı olmuştur, olacaktır ve olmaya devam edecektir. Halk ile Özlem Başkan’ın arasına ne yasaklar koyarsanız koyun, giremezsiniz giremeyeceksiniz. Seçim yatırımı olarak gördüğünüz bu yasağın ne demek olduğunu seçim günü sandıkta, Aydın'da bu halk soracaktır. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da Özlem Başkanımızın yanındayız ve her daim de yanında olmaya devam edeceğiz.’’
Aydın Valiliği’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA Ekipleri’nin evde sağlık hizmetlerini yasaklaması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Gençlik Örgütleri Başkanı Yılmaz Tilki, yaptığı açıklamada bu yasağı halka ihanet olarak değerlendirdi.

AYDIN- Aydin Büyükşehir Belediyesi AYBA Ekipleri’nin evde sağlık hizmetlerini yasaklayan zihniyetin faşist bir zihniyet olduğunu söyleyen Başkan Tilki, ‘’Halka hizmet ilkesi benimsemiş, önce halk diyen bir belediye başkanının halka ulaşımını, dokunmasını engellemek tamamen hizmetin önünü kesmektir’’ dedi.

‘’Devlet ve belediyeler, halkın refahı huzuru içerisinde çalışırken bu yasak, halka karşı ihanettir’’ diyen Yılmaz Tilki, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Bu mağduriyetten doğacak sorumluluk ise tamamen Valiliğe ve sağlık müdürlüğüne aittir. Hizmet halka olduktan sonra siyasi güçleri devreye sokan zihniyeti kınıyorum.

Özlem Çerçioğlu Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı olarak Aydın'ın ve Aydınlının gurur kaynağı olmuştur, olacaktır ve olmaya devam edecektir. Halk ile Özlem Başkan’ın arasına ne yasaklar koyarsanız koyun, giremezsiniz giremeyeceksiniz. Seçim yatırımı olarak gördüğünüz bu yasağın ne demek olduğunu seçim günü sandıkta, Aydın'da bu halk soracaktır.

Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da Özlem Başkanımızın yanındayız ve her daim de yanında olmaya devam edeceğiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.