Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan Ramazan Bayramı’nı kutladı

GENEL 03.06.2019 - 09:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4046+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan Ramazan Bayramı’nı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Türk-İslam Alemini’n Ramazan Bayramı'nı tebrik eden ve her günün bayram havasında geçmesini dileyen Başkan Pehlivan yayınladığını kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Şehitlerimize Allah'tan(CC) rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Şu anda Türk Milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan kahraman yiğitlerimize sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor bayramlarını tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nda kapsamlı bir iç muhasebe yapmak, gönül ve vicdanlar arasında açılan uçurumları kapatmak hepimizin görevidir. Gelin hep beraber olalım bir daha helalleşelim. MHP il Başkanlığımızdaki bayramlaşmaya bütün gönülleri davet ediyorum.  Bayram tatili süresince trafik kurallarına daha fazla özen gösterilmesi önemle rica ediyorum.’’
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Türk-İslam Alemini’n Ramazan Bayramı'nı tebrik eden ve her günün bayram havasında geçmesini dileyen Başkan Pehlivan yayınladığını kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Şehitlerimize Allah'tan(CC) rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Şu anda Türk Milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan kahraman yiğitlerimize sağlık, başarı ve esenlikler temenni ediyor bayramlarını tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramı'nda kapsamlı bir iç muhasebe yapmak, gönül ve vicdanlar arasında açılan uçurumları kapatmak hepimizin görevidir. Gelin hep beraber olalım bir daha helalleşelim. MHP il Başkanlığımızdaki bayramlaşmaya bütün gönülleri davet ediyorum.  Bayram tatili süresince trafik kurallarına daha fazla özen gösterilmesi önemle rica ediyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.