Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan Miraç Kandili’ni kutladı

GÜNCEL 02.04.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4098+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan Miraç Kandili’ni kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Miraç Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm İslam Alemi’nin kandilini kutlayan Başkan Pehlivan, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Aziz Peygamberimizin ( SAV) Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya, Rabbimizin sonsuz kudret, eşsiz merhamet, sınırsız rahmetiyle müşerref olduğu hidayet ve hikmet yolculuğu elbette insanlık için aşılamayacak ufuk, almasını bildikten sonra büyük bir derstir. Miracın, insanın aklıyla yorumlanamayacak ancak, gönül ve kalp gözüyle idrak edip, imanla kabullenecek manevi bir çığır, mutlak bir hakikat, ebedi bir yükseliş ve ezeli bir sıçrayıştır. Hüzünlü Mescid-i Aksa'nın ablukadan kurtulması, mukaddesatımıza örtülü savaş açanların oyunlarının bozulması için Türk ve İslam Alemi’nin Miraç Kandili'nin mirasıyla kutlu bir dirilişe, kalıcı bir dirence kademe kademe yükselmesini arzuluyorum. Aziz Türk Milletimizin, İslam Dünyası’nın, hemşerilerimin , dava arkadaşlarımın Miraç Kandili'ni dua ve en halisane duygularımla kutluyor, Allah'tan ( cc )  daimi saadet ve nice manevi güzellikler diliyorum.’’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Miraç Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm İslam Alemi’nin kandilini kutlayan Başkan Pehlivan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘’Aziz Peygamberimizin ( SAV) Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya, Rabbimizin sonsuz kudret, eşsiz merhamet, sınırsız rahmetiyle müşerref olduğu hidayet ve hikmet yolculuğu elbette insanlık için aşılamayacak ufuk, almasını bildikten sonra büyük bir derstir.

Miracın, insanın aklıyla yorumlanamayacak ancak, gönül ve kalp gözüyle idrak edip, imanla kabullenecek manevi bir çığır, mutlak bir hakikat, ebedi bir yükseliş ve ezeli bir sıçrayıştır.

Hüzünlü Mescid-i Aksa'nın ablukadan kurtulması, mukaddesatımıza örtülü savaş açanların oyunlarının bozulması için Türk ve İslam Alemi’nin Miraç Kandili'nin mirasıyla kutlu bir dirilişe, kalıcı bir dirence kademe kademe yükselmesini arzuluyorum.

Aziz Türk Milletimizin, İslam Dünyası’nın, hemşerilerimin , dava arkadaşlarımın Miraç Kandili'ni dua ve en halisane duygularımla kutluyor, Allah'tan ( cc )  daimi saadet ve nice manevi güzellikler diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.