Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan Çiftçiler Günü’nü kutladı

GENEL 14.05.2019 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3158+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan Çiftçiler Günü’nü kutladı

Dünya Çiftçiler Günü dolayısı ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm çiftçilerin gününü kutlayan Başkan Pehlivan mesjında şu ifadelere yer verdi: ‘’Türkiye’nin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerin, her zaman baş tacımızdır. Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her kıyafette çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, ürünlerinin bereketli, geleceklerinin umutlu olmasını diliyorum.’’
Dünya Çiftçiler Günü dolayısı ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan bir kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Tüm çiftçilerin gününü kutlayan Başkan Pehlivan mesjında şu ifadelere yer verdi:

‘’Türkiye’nin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, üretim ve verimliliğin artırılmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerin, her zaman baş tacımızdır.

Yediğimiz her ekmekte, içtiğimiz her çorbada, giydiğimiz her kıyafette çiftçimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, ürünlerinin bereketli, geleceklerinin umutlu olmasını diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.