Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

GÜNCEL 09.01.2019 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3131+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayışla bir Kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Gazeteciliğin mesaisi bir ömür devam eden ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında geldiğine değinen Başkan Pehlivan, ‘’Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır" ifadelerini kullandı. Demokrasinin haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenip zenginlik kazanacağını söyleyen Başkan Pehlivan, Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan gazetecilerin çabalarının takdir edilmesi gerektiğini belirtti. Gazetecilerimizin, meslek ilkelerini ve Türk milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inancım tamdır’’ diyen Başkan Pehlivan şöyle devam etti: ‘’Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, doğru ve tarafsız haberciliği cesaretle sürdüren, ilkelerini ve değerlerini işlediği kalemini toplumun sağlıklı bilgi alması için kullanan, zor şartlarda da olsa gazetecilik ahlakından taviz vermeden görevini yürüten başta ‘Cennet Aydın’ İlimizde olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı mutlu günler diliyorum.’’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayışla bir Kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN- Gazeteciliğin mesaisi bir ömür devam eden ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında geldiğine değinen Başkan Pehlivan, ‘’Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır" ifadelerini kullandı.

Demokrasinin haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenip zenginlik kazanacağını söyleyen Başkan Pehlivan, Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan gazetecilerin çabalarının takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Gazetecilerimizin, meslek ilkelerini ve Türk milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inancım tamdır’’ diyen Başkan Pehlivan şöyle devam etti:

‘’Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, doğru ve tarafsız haberciliği cesaretle sürdüren, ilkelerini ve değerlerini işlediği kalemini toplumun sağlıklı bilgi alması için kullanan, zor şartlarda da olsa gazetecilik ahlakından taviz vermeden görevini yürüten başta ‘Cennet Aydın’ İlimizde olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı mutlu günler diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.