Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan: Bütün engeller kaldırılsın

SİYASET 02.12.2019 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2073+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan: Bütün engeller kaldırılsın

Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Engelsiz bir dünyanın kapıları aralansın" dedi.

AYDIN- Engelle mücadele edenlerin ellerinden tutulmasını, destek verilmesini, önlerinin açılmasını isteyen Başkan Pehlavin, mesajında şunları söyledi: “Engeller takılmak için değil, aşılmak içindir. Biz engelli kardeşlerimizi çok seviyoruz. Hepsini kucaklıyoruz, hepsiyle bir ve bütün, aynı milletin eşit ve onurlu fertleri olduğumuza inanıyoruz. Empati yaparak, duygudaşlık köprüleri kurarak onların ne hissettiğini, neleri hedeflediğini anlamaya, anlatmaya çalışıyoruz. Bizim nezdimizde engelli kardeşlerimiz hayata tutunma iradeleriyle, önlerine çıkarılan sanal ve sahte engelleri yıkma azimleriyle her türlü takdir ve övgüye ziyadesiyle layıktır. İnsanlık varsa bütün engeller bertaraf olmaya mahkûmdur. İster doğuştan olsun, isterse de sonradan çıksın, bir engeli bulunan kardeşlerimizin engellerle kıyasıya mücadeleleri imrenilecek ve örnek gösterilecek bir kararlılığın özetidir. Tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü farkındalık şuuruyla anıyor; sahip oldukları hiçbir engelin huzurlarına, ümitlerine, heveslerine engel olmamasını Cenab-ı Allah’tan ( cc )  diliyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.”
Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Engelsiz bir dünyanın kapıları aralansın" dedi.

AYDIN- Engelle mücadele edenlerin ellerinden tutulmasını, destek verilmesini, önlerinin açılmasını isteyen Başkan Pehlavin, mesajında şunları söyledi:

“Engeller takılmak için değil, aşılmak içindir. Biz engelli kardeşlerimizi çok seviyoruz. Hepsini kucaklıyoruz, hepsiyle bir ve bütün, aynı milletin eşit ve onurlu fertleri olduğumuza inanıyoruz.

Empati yaparak, duygudaşlık köprüleri kurarak onların ne hissettiğini, neleri hedeflediğini anlamaya, anlatmaya çalışıyoruz.

Bizim nezdimizde engelli kardeşlerimiz hayata tutunma iradeleriyle, önlerine çıkarılan sanal ve sahte engelleri yıkma azimleriyle her türlü takdir ve övgüye ziyadesiyle layıktır. İnsanlık varsa bütün engeller bertaraf olmaya mahkûmdur.

İster doğuştan olsun, isterse de sonradan çıksın, bir engeli bulunan kardeşlerimizin engellerle kıyasıya mücadeleleri imrenilecek ve örnek gösterilecek bir kararlılığın özetidir. Tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü farkındalık şuuruyla anıyor; sahip oldukları hiçbir engelin huzurlarına, ümitlerine, heveslerine engel olmamasını Cenab-ı Allah’tan ( cc )  diliyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.