Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Pehlivan: Atatürk, istiklal ve istikbal demektir

GÜNCEL 09.11.2018 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2803+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan: Atatürk, istiklal ve istikbal demektir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yayınladığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajında, “Atatürk istiklal ve istikbal demektir” dedi.

AYDIN – MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, mesajında şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadele’nin kutup yıldızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü vefatının 80. yıldönümünde saygıyla yad ediyoruz. Bizzat demişti ki; ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’ Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımı muhafaza ederek; ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde, aziz hatırasını minnet duygularımla yâd ediyor, kendisine yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yayınladığı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajında, “Atatürk istiklal ve istikbal demektir” dedi.

AYDIN – MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, mesajında şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadele’nin kutup yıldızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü vefatının 80. yıldönümünde saygıyla yad ediyoruz.

Bizzat demişti ki; ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’ Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımı muhafaza ederek; ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde, aziz hatırasını minnet duygularımla yâd ediyor, kendisine yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.