Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özmen, ‘Seçim hayırlı olsun’ dedi

SİYASET 19.04.2018 - 20:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3979+ kez okundu.
 

Başkan Özmen, ‘Seçim hayırlı olsun’ dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması üzerine alınan seçim kararını değerlendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Aydın’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Özmen, şunları söyledi: “Son dönemde dünya genelinde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler; ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha hızlı ve güçlü bir şekilde alınması için 16 Nisan 2017 tarihinde referandum ile kabul edilen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine hızlı bir şekilde geçişi zorunlu hale getirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu erken seçim çağrısı partimizin ilgili kurullarında görüşülerek konu ayrıntılı olarak ele alınmış ve Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu açıklama neticesinde 24 Haziran 2018 Pazar günü Milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Seçimlerin öncelikle Aydın’ımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması üzerine alınan seçim kararını değerlendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Aydın’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Başkan Özmen, şunları söyledi:

“Son dönemde dünya genelinde ve bölgemizde yaşanan gelişmeler; ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha hızlı ve güçlü bir şekilde alınması için 16 Nisan 2017 tarihinde referandum ile kabul edilen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine hızlı bir şekilde geçişi zorunlu hale getirmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu erken seçim çağrısı partimizin ilgili kurullarında görüşülerek konu ayrıntılı olarak ele alınmış ve Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu açıklama neticesinde 24 Haziran 2018 Pazar günü Milletvekili genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir. Seçimlerin öncelikle Aydın’ımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.