Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özdemir, Annelerin gününü kutladı

SİYASET 12.05.2019 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4126+ kez okundu.
 

Başkan Özdemir, Annelerin gününü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin gününü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Fedakarlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin sembolü olan annelerimiz, evlatları için verdikleri mücadele ile insanlığın geleceğine yön veren gerçek kahramanlardır” diyen Başkan Özdemir, “Başta Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dünya lideri yetiştiren Zübeyde Annemiz ve evlatlarını kaybetmenin acısını, yüreklerine akıtan şehit analarımız olmak üzere, şerefli, onurlu, cesur ve dürüst Cumhuriyet evlatları yetiştiren bütün vefakar annelerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi. Başkan Özdemir, mesajında şunları söyledi: “Bizim annelerimize sözümüz var. Annelerimizin gözyaşlarının dindiği, aydınlık, mutlu, huzurlu, özgür ve barış içinde yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemiz bitmedi. Varlıklarıyla bizlere güç veren, geleceğimize dair umudumuzun kaynağı, sevgi ve hoşgörünün sembolü olan bütün fedakar annelerimizin anneler gününü kutlarım.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin gününü kutladı.

AYDIN- Mesajında, “Fedakarlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin sembolü olan annelerimiz, evlatları için verdikleri mücadele ile insanlığın geleceğine yön veren gerçek kahramanlardır” diyen Başkan Özdemir, “Başta Mustafa Kemal Atatürk gibi bir dünya lideri yetiştiren Zübeyde Annemiz ve evlatlarını kaybetmenin acısını, yüreklerine akıtan şehit analarımız olmak üzere, şerefli, onurlu, cesur ve dürüst Cumhuriyet evlatları yetiştiren bütün vefakar annelerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” dedi. Başkan Özdemir, mesajında şunları söyledi:

“Bizim annelerimize sözümüz var. Annelerimizin gözyaşlarının dindiği, aydınlık, mutlu, huzurlu, özgür ve barış içinde yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemiz bitmedi. Varlıklarıyla bizlere güç veren, geleceğimize dair umudumuzun kaynağı, sevgi ve hoşgörünün sembolü olan bütün fedakar annelerimizin anneler gününü kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.