Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan’dan spora ve sporcuya destek sözü

SİYASET 10.04.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4437+ kez okundu.
 

Başkan Özcan’dan spora ve sporcuya destek sözü

Nazilli Belediyespor Erkek Baketbol Takımı’nın kupaya veda ettiği bildirildi.

AYDIN- 2018-2019 sezonunda Erkekler Basketbol 2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Nazilli Belediyespor’un son 16 turu ikinci karşılaşmasında Nazilli’de misafir ettiği ve ilk karşılaşmasında deplasmanda mağlup olduğu Haliliye Belediyespor’a 59-78 mağlup olarak son 16 turunda kupaya veda ettiği belirtildi. Kürşat Başkan’dan Tam Destek Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda dün oynanan Nazilli Belediyespor –Haliliye Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip etti. Karşılaşma öncesi ısınma çalışması yapan basketbolcuların yanına gelerek onlara destek veren Belediye Başkanı Özcan, karşılaşma sonunda da soyunma odasına giderek bu sezon yaşattıkları heyecan için başta teknik ekip olmak üzere bütün basketbolculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Spor ve Sporcuya Her Zaman Destek Olacağız 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Nazilli Belediye Başkanı seçilen ve Pazartesi günü mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Spor ve sporcuya her zaman destek olacağız” dedi. Basketbol karşılaşmasının hemen ardından yaptığı açıklamalarda, sporun öneminden bahseden Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’den daha önce yetişmiş çok değerli sporcu kardeşlerimiz var ve şu anda da yetişmekte olan pırıl pırıl genç sporcu kardeşlerimiz var. Biz de onlara elimizden geldiğince destek olacağız. Önümüzdeki sezonun planlamasını ilerleyen günlerde arkadaşlarımızla hep birlikte yapacağız’’ dedi.
Nazilli Belediyespor Erkek Baketbol Takımı’nın kupaya veda ettiği bildirildi.

AYDIN- 2018-2019 sezonunda Erkekler Basketbol 2.Lig B Grubu’nda mücadele eden Nazilli Belediyespor’un son 16 turu ikinci karşılaşmasında Nazilli’de misafir ettiği ve ilk karşılaşmasında deplasmanda mağlup olduğu Haliliye Belediyespor’a 59-78 mağlup olarak son 16 turunda kupaya veda ettiği belirtildi.

Kürşat Başkan’dan Tam Destek

Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda dün oynanan Nazilli Belediyespor –Haliliye Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip etti. Karşılaşma öncesi ısınma çalışması yapan basketbolcuların yanına gelerek onlara destek veren Belediye Başkanı Özcan, karşılaşma sonunda da soyunma odasına giderek bu sezon yaşattıkları heyecan için başta teknik ekip olmak üzere bütün basketbolculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor ve Sporcuya Her Zaman Destek Olacağız

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Nazilli Belediye Başkanı seçilen ve Pazartesi günü mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Spor ve sporcuya her zaman destek olacağız” dedi. Basketbol karşılaşmasının hemen ardından yaptığı açıklamalarda, sporun öneminden bahseden Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’den daha önce yetişmiş çok değerli sporcu kardeşlerimiz var ve şu anda da yetişmekte olan pırıl pırıl genç sporcu kardeşlerimiz var. Biz de onlara elimizden geldiğince destek olacağız. Önümüzdeki sezonun planlamasını ilerleyen günlerde arkadaşlarımızla hep birlikte yapacağız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.