Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan’dan Meral Akşener’in üye kampanyasına destek

SİYASET 01.10.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2373+ kez okundu.
 

Başkan Özcan’dan Meral Akşener’in üye kampanyasına destek

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından başlatılan üyelik kampanyası kapsamında Belediye Meydanı'na kurulan çadırları ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından başlatılan üyelik kampanyasına destek olmak için Belediye Meydanı’nda kurulan çadırları ziyaret etti. Yeni üyelerin rozetlerini takan Başkan Özcan, vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. “CESURLAR HAREKETİ BÜYÜYOR” Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in önderliğinde, İlçe Başkanımız Durmuş Kural ve Yönetim Kurulumuzun başlatmış olduğu Cesurlar Hareketi'ne üye katılımlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Nazilli’de hızla büyüyen güçlü bir aileyiz. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Memleketimizde iyi ve güzel şeyler olmaya devam ediyor. Bu memleket, birlik ve beraberlikten hiçbir zaman zarar görmemiştir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından başlatılan üyelik kampanyası kapsamında Belediye Meydanı'na kurulan çadırları ziyaret etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından başlatılan üyelik kampanyasına destek olmak için Belediye Meydanı’nda kurulan çadırları ziyaret etti.

Yeni üyelerin rozetlerini takan Başkan Özcan, vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

“CESURLAR HAREKETİ BÜYÜYOR”

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in önderliğinde, İlçe Başkanımız Durmuş Kural ve Yönetim Kurulumuzun başlatmış olduğu Cesurlar Hareketi'ne üye katılımlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. Nazilli’de hızla büyüyen güçlü bir aileyiz. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Memleketimizde iyi ve güzel şeyler olmaya devam ediyor. Bu memleket, birlik ve beraberlikten hiçbir zaman zarar görmemiştir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.