Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan’dan gençlere destek

GÜNCEL 14.06.2019 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4130+ kez okundu.
 

Başkan Özcan’dan gençlere destek

Nazilli Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan, “Nazilli Belediyesi Gençlerimizin Geleceğini Destekliyor Projesi” kapsamında Antrenör Türkay Koşar yönetiminde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO), POMEM ve bekçilik sınavlarına hazırlanan gençlere moral ve destek ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan, Rıdvan Dilmen Kapalı Spor Tesisleri’nde BESYO, POMEM ve bekçilik sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için gerekli desteği vereceklerini söyleyen Başkan Özcan, “Düzenlediğimiz bu kurslar Nazillili gençlerimizin üniversitelerin BESYO sınavlarına hazırlanmalarına destek amaçlıdır. Antrenörlerimiz bu konuda oldukça tecrübeli ve başarılıdır. Biz de salon, saha, koşu pisti ve spor malzemesi desteği vererek gençlerimizi yarıştıkları binlerce rakiplerinden bir adım önde olsunlar sınavlara daha iyi hazırlansınlar istedik.  Bu kurslar sayesinde onlarca gencimiz polis, bekçi olacak ve beden eğitimi bölümlerini kazanacak. İş sahibi olup yurdun değişik yerlerinde görev alacaklar. Bu hafta yapılacak olan TYT ve AYT sınavında da gençlerimize başarılar diliyorum, daha sonra girecekleri parkur sınavları için iyi çalışmalar diliyorum.  Bugün gençlerimiz bizi misafir etti kazandıklarında makamımda onları ben misafir edeceğim” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Antrenör Türkay Koşar, “Çalışmalarımızı belediyemizin gençlerimiz için tahsis ettiği spor tesislerinde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı ben dahil 6 çalıştırıcı arkadaşımızla beraber yürütüyoruz. Bu sayede sınav parkurlarına sınav ortamında hazırlanıp binlerce rakipleri arasından sıyrılıp kazanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu imkanları verdiği ve moral ziyaretinde bulunduğu için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.
Nazilli Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan, “Nazilli Belediyesi Gençlerimizin Geleceğini Destekliyor Projesi” kapsamında Antrenör Türkay Koşar yönetiminde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO), POMEM ve bekçilik sınavlarına hazırlanan gençlere moral ve destek ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Av. Kürşat Engin Özcan, Rıdvan Dilmen Kapalı Spor Tesisleri’nde BESYO, POMEM ve bekçilik sınavlarına hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları için gerekli desteği vereceklerini söyleyen Başkan Özcan, “Düzenlediğimiz bu kurslar Nazillili gençlerimizin üniversitelerin BESYO sınavlarına hazırlanmalarına destek amaçlıdır. Antrenörlerimiz bu konuda oldukça tecrübeli ve başarılıdır. Biz de salon, saha, koşu pisti ve spor malzemesi desteği vererek gençlerimizi yarıştıkları binlerce rakiplerinden bir adım önde olsunlar sınavlara daha iyi hazırlansınlar istedik.  Bu kurslar sayesinde onlarca gencimiz polis, bekçi olacak ve beden eğitimi bölümlerini kazanacak. İş sahibi olup yurdun değişik yerlerinde görev alacaklar. Bu hafta yapılacak olan TYT ve AYT sınavında da gençlerimize başarılar diliyorum, daha sonra girecekleri parkur sınavları için iyi çalışmalar diliyorum.  Bugün gençlerimiz bizi misafir etti kazandıklarında makamımda onları ben misafir edeceğim” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Antrenör Türkay Koşar, “Çalışmalarımızı belediyemizin gençlerimiz için tahsis ettiği spor tesislerinde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı ben dahil 6 çalıştırıcı arkadaşımızla beraber yürütüyoruz. Bu sayede sınav parkurlarına sınav ortamında hazırlanıp binlerce rakipleri arasından sıyrılıp kazanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu imkanları verdiği ve moral ziyaretinde bulunduğu için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.