Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan’a rekor ziyaretçi

SİYASET 02.05.2019 - 12:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3466+ kez okundu.
 

Başkan Özcan’a rekor ziyaretçi

Göreve seçildiği günden itibaren çok sayıda kişiyi makamında ağırlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret sayısının 24 günde 400 kişiyle rekor seviyeye çıktığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı 24 günlük görev süresi boyunca her gün yaklaşık 400 vatandaş ziyaret etti. 10 BİN VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜ Mazbatasını aldığı günden itibaren mesaisine sabahın erken saatlerinde, işe giden vatandaşları ve iş yerlerini açan Nazillili esnafı selamlayarak başlayan Başkan Özcan, 24 günlük görev süresi boyunca yaklaşık 10 bin vatandaşla görüştü. Binlerce ziyaretçisiyle birebir ilgilenen ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özcan, yaptığı konuşmalarda halkla iç içe olacağı mesajını yineledi. “MAKAMIM SOKAKLAR OLACAK” “Benim makamım sokaklar olacak” diyen Başkan Özcan, “Belediye başkanı seçilmeden önce de her zaman halkımızla iç içeydim. Bundan sonraki süreçte de her zaman onların yanında olmaya gayret edeceğim. Nazilli’mizde yapılacak çok hizmet var. Ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma temposunun içindeyiz. Yakın zamanda projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Nazilli’mizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Halkımızın taleplerini tek tek dinledik. Nazilli’de yaşayan vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.
Göreve seçildiği günden itibaren çok sayıda kişiyi makamında ağırlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret sayısının 24 günde 400 kişiyle rekor seviyeye çıktığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı 24 günlük görev süresi boyunca her gün yaklaşık 400 vatandaş ziyaret etti.

10 BİN VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜ

Mazbatasını aldığı günden itibaren mesaisine sabahın erken saatlerinde, işe giden vatandaşları ve iş yerlerini açan Nazillili esnafı selamlayarak başlayan Başkan Özcan, 24 günlük görev süresi boyunca yaklaşık 10 bin vatandaşla görüştü.

Binlerce ziyaretçisiyle birebir ilgilenen ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Özcan, yaptığı konuşmalarda halkla iç içe olacağı mesajını yineledi.

“MAKAMIM SOKAKLAR OLACAK”

“Benim makamım sokaklar olacak” diyen Başkan Özcan, “Belediye başkanı seçilmeden önce de her zaman halkımızla iç içeydim. Bundan sonraki süreçte de her zaman onların yanında olmaya gayret edeceğim. Nazilli’mizde yapılacak çok hizmet var. Ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma temposunun içindeyiz. Yakın zamanda projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Nazilli’mizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Halkımızın taleplerini tek tek dinledik. Nazilli’de yaşayan vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.