Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan: Sonuna kadar sahip çıkacağım

GENEL 13.06.2019 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3351+ kez okundu.
 

Başkan Özcan: Sonuna kadar sahip çıkacağım

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Nurettin Özkat’ı tebrik etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor’un yeni başkanı Nurettin Özkat’ı tebrik etti. Siyah beyazlılarda ikinci dönem için yetki alan Özkat ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Özcan, “Nazilli Belediyespor Kulübümüzün yapılan kongresinde seçilen Nurettin Özkat’ı ve yönetim kurulu üyelerimizi yürekten kutluyorum. Bu büyük camianın bayrağını tarafımızla, üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte daha yukarılara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Nazillimizin marka değeri olan Nazilli Belediyespor Kulübümüze sonuna kadar sahip çıkacağıma söz veriyorum” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor’da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Nurettin Özkat’ı tebrik etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor’un yeni başkanı Nurettin Özkat’ı tebrik etti.

Siyah beyazlılarda ikinci dönem için yetki alan Özkat ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Özcan, “Nazilli Belediyespor Kulübümüzün yapılan kongresinde seçilen Nurettin Özkat’ı ve yönetim kurulu üyelerimizi yürekten kutluyorum. Bu büyük camianın bayrağını tarafımızla, üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte daha yukarılara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Nazillimizin marka değeri olan Nazilli Belediyespor Kulübümüze sonuna kadar sahip çıkacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.