Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan Raziye Teyze’nin duasını aldı

EĞİTİM 26.04.2019 - 13:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3470+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Raziye Teyze’nin duasını aldı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, 74 yaşındaki Raziye Denizli’ye manüel tekerlekli sandalye hediye ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tekerlekli sandalyesine kavuşan Raziye Teyze büyük sevinç yaşarken Özcan’a dualarıyla teşekkür etti. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeşil Mahalle Alparslan Türkeş Bulvarı’nda, çocukları ile birlikte yaşayan 74 yaşındaki Raziye Denizli’nin evine giderek, hayatını değiştirecek manüel tekerlekli sandalyeyi bizzat kendisi teslim etti. Yüzde 83 oranında yürüyemez ve hareket kısıtlılığı bulunan Raziye Denizli, Belediye Başkanı Özcan’a kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarken, bol bol dualar etti. Akülü ve manüel engelli araçlar ile engelli vatandaşlara yeni bir hayat başlangıcının olanağını sunduklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 'Engelsiz Nazilli' projesini hatırlatarak kentin engellilere göre dizayn edileceğini söyledi. Kaldırımların, kamu binalarının giriş ve çıkışlarının, otobüs duraklarının ve şehrin tüm ana arterlerinin dizaynı için belediyede yeni bir birim kurma çalışması içinde olduklarının altını çizen Başkan Özcan, “Nazilli Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında ve en büyük destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, 74 yaşındaki Raziye Denizli’ye manüel tekerlekli sandalye hediye ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, tekerlekli sandalyesine kavuşan Raziye Teyze büyük sevinç yaşarken Özcan’a dualarıyla teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Yeşil Mahalle Alparslan Türkeş Bulvarı’nda, çocukları ile birlikte yaşayan 74 yaşındaki Raziye Denizli’nin evine giderek, hayatını değiştirecek manüel tekerlekli sandalyeyi bizzat kendisi teslim etti.

Yüzde 83 oranında yürüyemez ve hareket kısıtlılığı bulunan Raziye Denizli, Belediye Başkanı Özcan’a kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarken, bol bol dualar etti. Akülü ve manüel engelli araçlar ile engelli vatandaşlara yeni bir hayat başlangıcının olanağını sunduklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 'Engelsiz Nazilli' projesini hatırlatarak kentin engellilere göre dizayn edileceğini söyledi.

Kaldırımların, kamu binalarının giriş ve çıkışlarının, otobüs duraklarının ve şehrin tüm ana arterlerinin dizaynı için belediyede yeni bir birim kurma çalışması içinde olduklarının altını çizen Başkan Özcan, “Nazilli Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında ve en büyük destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.