Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan, özel sporcuları kutladı

SİYASET 17.05.2019 - 12:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Başkan Özcan, özel sporcuları kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 2019 Yılı Özel Sporcular Federasyonu 1. Bölge Yarışları’nda dereceye giren 4 engelli öğrenciyi makamında ağırlayarak tebrik etti.

AYDIN- Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Özcan, “Gülle atmada bölge şampiyonumuz Feride Karaçay, 200 metre koşuda ve uzun atlamada bölge şampiyonumuz Ömer Seven, masa tenisinde bölge şampiyonumuz Turan Dokuzoğlu ve güreşte il birincimiz Barış Çiğdem’i kutluyorum. Başarmak için hiçbir engelin olmadığını bizlere en güzel şekilde gösterdiler. Kendilerini ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum” diye konuştu. Nazilli Belediyesi olarak her zaman engellilerin destekçisi olacaklarını söyleyen Başkan Özcan, “Önümüzdeki yıllarda çocuklarımızın daha büyük başarılar alacağına inanıyorum. Bizler her zaman onların yanındayız. İnanç ve azmin önünde hiçbir engel duramaz. Bunu bizlere aldıkları madalyalarla kanıtladılar” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 2019 Yılı Özel Sporcular Federasyonu 1. Bölge Yarışları’nda dereceye giren 4 engelli öğrenciyi makamında ağırlayarak tebrik etti.

AYDIN- Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Özcan, “Gülle atmada bölge şampiyonumuz Feride Karaçay, 200 metre koşuda ve uzun atlamada bölge şampiyonumuz Ömer Seven, masa tenisinde bölge şampiyonumuz Turan Dokuzoğlu ve güreşte il birincimiz Barış Çiğdem’i kutluyorum. Başarmak için hiçbir engelin olmadığını bizlere en güzel şekilde gösterdiler. Kendilerini ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Nazilli Belediyesi olarak her zaman engellilerin destekçisi olacaklarını söyleyen Başkan Özcan, “Önümüzdeki yıllarda çocuklarımızın daha büyük başarılar alacağına inanıyorum. Bizler her zaman onların yanındayız. İnanç ve azmin önünde hiçbir engel duramaz. Bunu bizlere aldıkları madalyalarla kanıtladılar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.