Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan Lütfi Selek'i Unutmadı

GÜNCEL 08.10.2020 - 22:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2319+ kez okundu.
 

Başkan Özcan Lütfi Selek'i Unutmadı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Nazilli Belediyesi efsane koro şefi, sanatçı Lütfi Selek'in 88. ad gününü kutladı.

Videoyu izlemek için TIKLA: https://youtu.be/o9z86hvqRcY NAZİLLİ - 1982 yılından bugüne Klasik Türk Müziği Topluluğu Koro Şefi olarak sayısız konser ve organizasyonla Nazilli'de seyirci karşısına çıkan Selek; Başkan Özcan'ın ziyaretinden memnuniyetini dile getirirken sanata ve sanatçıya verdiği değer için kendisine teşekkür etti. Başkan Özcan; "Lütfi Selek hocamız çok saygı değer, Nazillimize birçok hizmetleri olmuş. Nazilli için çok kıymetli, çok değerli bir büyüğümüz. Nice sağlıklı, sıhhatli yıllarda, hep birlikte konserlerini icra etmesini temenni ediyorum." dedi. Özcan sözlerine şöyle devam etti :"Bizler Atatürk'ün ifade ettiği gibi sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisinin kopmuş olacağına inanıyoruz. Nazilli Belediyesi olarak sanatı, sanatın insan ruhunu zenginleştiren en etkili aracı müziği yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu koronun yaşamasında emek veren tüm başkanlarımıza, koristlere, saz sanatçılarına, solistlere, tüm müzisyenlere ve hocamız, üstat Lütfi Selek'e Nazilli halkı adına teşekkür ediyor; koromuzun başında, ailesiyle, eşi Güncü Hanımefendiyle nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum."
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Nazilli Belediyesi efsane koro şefi, sanatçı Lütfi Selek'in 88. ad gününü kutladı.

Videoyu izlemek için TIKLAhttps://youtu.be/o9z86hvqRcY

NAZİLLİ - 1982 yılından bugüne Klasik Türk Müziği Topluluğu Koro Şefi olarak sayısız konser ve organizasyonla Nazilli'de seyirci karşısına çıkan Selek; Başkan Özcan'ın ziyaretinden memnuniyetini dile getirirken sanata ve sanatçıya verdiği değer için kendisine teşekkür etti.

Başkan Özcan; "Lütfi Selek hocamız çok saygı değer, Nazillimize birçok hizmetleri olmuş. Nazilli için çok kıymetli, çok değerli bir büyüğümüz. Nice sağlıklı, sıhhatli yıllarda, hep birlikte konserlerini icra etmesini temenni ediyorum." dedi.

Özcan sözlerine şöyle devam etti :"Bizler Atatürk'ün ifade ettiği gibi sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından birisinin kopmuş olacağına inanıyoruz. Nazilli Belediyesi olarak sanatı, sanatın insan ruhunu zenginleştiren en etkili aracı müziği yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu koronun yaşamasında emek veren tüm başkanlarımıza, koristlere, saz sanatçılarına, solistlere, tüm müzisyenlere ve hocamız, üstat Lütfi Selek'e Nazilli halkı adına teşekkür ediyor; koromuzun başında, ailesiyle, eşi Güncü Hanımefendiyle nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.