Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan: Kalkınmayı birlikte sağlayacağız

SİYASET 14.05.2019 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4228+ kez okundu.
 

Başkan Özcan: Kalkınmayı birlikte sağlayacağız

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile üye sorunlarını görüşmek için bir araya geldi.

AYDIN- Nazilli’de kalkınmanın sağlanması için ortak akılla hareket edeceklerine işaret eden Başkan Özcan, “Ticaret Odamız Nazilli’mizin gözbebeği. Nazilli’mizin lokomotifi. Katma değer yaratan en değerli kuruluşlardan bir tanesi. Sürece başladığımızdan bu yana, hem seçim çalışmalarında hem projelerimizin hazırlanmasında hep birlikte olduk. İnşallah sonuna kadar da bütün süreçte birlikte olacağız. Nazilli’mizin, esnafımızın ve sanayicimizin sorunlarını birlikte çözerek kalkınmayı birlikte sağlayacağız. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Arslan, “Sayın başkanımıza sanayi alanlarındaki sıkıntıları ve üyelerimizin sorunlarını aktardık. Allah razı olsun kendisi de en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyleyip yüreğimize su serpti. İnşallah en kısa sürede üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında sayın başkanımız gereğini yapacaktır” sözlerini kaydetti. Ticaret Odası üyelerinin sorunlarının çözümünün ilçe ekonomisine ve istihdama fayda sağlayacağına dikkat çeken Meclis Başkanı Yüzügüler, “Nazilli Ticaret Odası olarak Belediye Başkanımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Çünkü üyelerimizin sorunları bir yandan çözüme kavuşuyor, diğer yandan yenileriyle karşı karşıya kalıyoruz. Sağ olsun başkanımız bizim derdimizle dertleniyor. Yapılabilecek bütün dokunuşları, Nazilli ekonomisini canlandırmak ve istihdamı artırmak adına elinden gelen çabayı gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile üye sorunlarını görüşmek için bir araya geldi.

AYDIN- Nazilli’de kalkınmanın sağlanması için ortak akılla hareket edeceklerine işaret eden Başkan Özcan, “Ticaret Odamız Nazilli’mizin gözbebeği. Nazilli’mizin lokomotifi. Katma değer yaratan en değerli kuruluşlardan bir tanesi. Sürece başladığımızdan bu yana, hem seçim çalışmalarında hem projelerimizin hazırlanmasında hep birlikte olduk. İnşallah sonuna kadar da bütün süreçte birlikte olacağız. Nazilli’mizin, esnafımızın ve sanayicimizin sorunlarını birlikte çözerek kalkınmayı birlikte sağlayacağız. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Arslan, “Sayın başkanımıza sanayi alanlarındaki sıkıntıları ve üyelerimizin sorunlarını aktardık. Allah razı olsun kendisi de en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyleyip yüreğimize su serpti. İnşallah en kısa sürede üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında sayın başkanımız gereğini yapacaktır” sözlerini kaydetti.

Ticaret Odası üyelerinin sorunlarının çözümünün ilçe ekonomisine ve istihdama fayda sağlayacağına dikkat çeken Meclis Başkanı Yüzügüler, “Nazilli Ticaret Odası olarak Belediye Başkanımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Çünkü üyelerimizin sorunları bir yandan çözüme kavuşuyor, diğer yandan yenileriyle karşı karşıya kalıyoruz. Sağ olsun başkanımız bizim derdimizle dertleniyor. Yapılabilecek bütün dokunuşları, Nazilli ekonomisini canlandırmak ve istihdamı artırmak adına elinden gelen çabayı gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.