Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başkan Özcan engelli gençleri askere uğurladı

GENEL 16.05.2019 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3482+ kez okundu.
 

Başkan Özcan engelli gençleri askere uğurladı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, Denizli 11. Komando Tugayında 1 günlük temsili askerlik yapacak olan Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi 16 engelli genci askere uğurladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Başkan Özcan, Güzelköy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencisi 16 genci temsili askerlik yapmak üzere Denizli’ye uğurladı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen programda engelli gençlerin aileleri ile sohbet eden Başkan Özcan, “Hepsi bizim evlatlarımız. Onların bu mutluluğuna ortak olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Onları büyük bir şefkat ve ilgiyle büyüten ailelerinin hakkını ödeyemeyiz” diye konuştu. Askere gidecek gençlerle bizzat ilgilenen Başkan Özcan, “Evlatlarımız bugün Denizli 11. Komando Tugayında 1 günlük temsili askerliklerini yapacaklar. Askerlik Şubesi Başkan Vekilimiz Ast. Kd. Üçvş. Ahmet Dicle’ye, Okul Müdürümüz Ali İhsan Şahin’e ve çok değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Türk bayrağı önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın, Denizli 11. Komando Tugayında 1 günlük temsili askerlik yapacak olan Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi 16 engelli genci askere uğurladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre Başkan Özcan, Güzelköy Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencisi 16 genci temsili askerlik yapmak üzere Denizli’ye uğurladı.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen programda engelli gençlerin aileleri ile sohbet eden Başkan Özcan, “Hepsi bizim evlatlarımız. Onların bu mutluluğuna ortak olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Onları büyük bir şefkat ve ilgiyle büyüten ailelerinin hakkını ödeyemeyiz” diye konuştu.

Askere gidecek gençlerle bizzat ilgilenen Başkan Özcan, “Evlatlarımız bugün Denizli 11. Komando Tugayında 1 günlük temsili askerliklerini yapacaklar. Askerlik Şubesi Başkan Vekilimiz Ast. Kd. Üçvş. Ahmet Dicle’ye, Okul Müdürümüz Ali İhsan Şahin’e ve çok değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Türk bayrağı önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.